2020-01-24 08:11

Oficiali americani: ISIS pregătește noi atacuri în Europa

 |  22:39
Oficiali americani: ISIS pregătește noi atacuri în Europa

Rețeaua teroristă Stat Islamic intenționează să intensifice atacurile în Europa pe măsură ce pierde controlul asupra teritoriilor din Siria și Irak, avertizează oficiali și experți americani citați de publicația The Wall Street Journal.

"Știm că există deja structuri de comandă și control care au permis unele dintre atacurile comise recent în Europa. Rețeaua Stat Islamic a infiltrat mulți militanți în Europa", a declarat un oficial din cadrul serviciilor de informații americane, potrivit Mediafax.

Biroul Federal de Investigații din SUA (FBI) avertizează că atacurile teroriste riscă să se intensifice în Europa. "La un moment dat, vom vedea că există o diasporă teroristă în afara Siriei. Combatanții Stat Islamic nu au de gând să moară cu toții pe câmpul de luptă", a declarat directorul FBI, James Comey.

Conform altor oficiali din cadrul serviciilor secrete americane, recentele atacuri de amploare relativ mică înregistrate în Germania ar putea avea rolul de a permite pregătirea unui atentat de amploare în Europa. Analiștii militari americani au atras atenția de câteva luni că pierderile teritoriale înregistrare de Stat Islamic în Siria și Irak vor conduce la intensificarea frecvenței atenatelor în Occident.

Rețeaua teroristă Stat Islamic "a creat de câțiva ani infrastructura care facilitează circulația militanților din Irak și Siria, în paralel cu apelurile în scopul inspirării atacurilor", explică Bruce Hoffman, expert în combaterea terorismului și profesor la Universitatea Georgetown.

Numeroase atentate islamiste au avut loc în spațiul Uniunii Europene în ultimul an și jumătate, soldându-se cu moartea a sute de persoane în Franța, Belgia și Germania.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-28Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
28 Iul 2016

ASA ESTE....O SA NE ATACE CU AVIOANELE TURCESTI SI RACHETELE DE LA INCIRLIK...PENTRU CA ARMATA LUI ERDOGAN E LA PUSCARIE...DECI BAZA MILITARA DE ACOLO E CA UN SUPERMARKET CARITAS...INTRI IEI CE VREI SI PLATESTI MAI TARZIU........TRAILES BAHTALO....STUPD PEOPLE....ERDOGANISTAN
ANONIM
28 Iul 2016

DA , DA , LEA DAT LICURICIU SI DESCHIS MAI MULTE DEPOZITE , GRUPURI ORGANIZATE IN EUROPA . CINE IA INARMAT SA MOARA DE MINA TEMBELILOR
CROCODILUL FLAMAND
29 Iul 2016

FÎRTAȚI CRISTIANI, PRAVOSLAVNICILOR, ORTODOCSI & ORTODOCSE, ERA CÎT P-ACI SĂ UIT, FI-MI-AR CĂPĂȚÎNA A DRACULU', IMINENTELE ATACURI SE VOR DA NU NUMAI ÎN EUROPA, BA CHIAR ȘI-N BOLENTYN-WĂLEY -NUMAI LUNEA ÎNTRE ORELE 7-8. PĂZEA, IUBIȚILOR!
@CROCODILE....
29 Iul 2016

IAR TE SUBSTITUI ADEVĂRATULUI CROCODIL ȘI, CHIAR DACĂ EȘTI UNUL ȘI-ACELAȘI, ÎNSEAMNĂ CĂ AI DUBLĂ PERSONALITATE, DECI - DUNGĂ ROȘIE PE BULETIN...GRAV! ATENTEZI ISLAMIST LA MODUL FORUMIST, ADICĂ ABERANT, AIUREA PROVOCATOR....SĂRIND CÂND ÎNTR-O TABĂRĂ, CÂND ALTA, BA DÂND DREPTATE, BA ACUZÂND!
CROCODILUL FLAMAND-ORIGINALUL
29 Iul 2016

E CLAR CA ASTA DE LA NR3E UN CIRCAR CARE VREA SA PACALEASCA...SE VEDE DE LA O POSTA CA NU AM SCRIS EU ASA CEVA..DIVERSIUNE IEFTINA
STRATEG
29 Iul 2016

CROCOBAU SA I-TI SPUN DE CE NU SE MAI CUMPARA EUROI , SAU VALUTA . SA CAM INCURCAT TREBURILE CU TURCALETI SI TRECERILE , AFACERILE SAU STRICAT , PE LA EI . UN VINZATOR DIN VOLUNTARI MIA SPUS .
ANONIM
30 Iul 2016

DE UNDE TEMBELI ? AU DESFINTAT ARMATA AFGANA - 1 MILION NEBUNI . A DESFINTAT ARMATA IRAKULUI 1,2 MILIOANE NEBUNI , A DESFINTAT IN SIRIA 1 MILION NEBUNI , IN LIBIA 1 MILION NEBUNI . PLUS ACTIVISTI PARTIDELOR , ADMINISTRATIA , SERVICI , CEI CARE LUAU BANI DE LA STATUL LOR CU FAMILIONUL , MINISTRI , SERVITORI REGIMULUI . INMULTIT CU 5-6 MEDIA FIECARE FAMILION , SAU FACUT 20 MILIOANE NEBUNI DE AI LOR . CE A-TI PUS IN LOCUL DICTATORILOR LOR , LICURICILOR SI DESTEPTILOR OCCIDENTALI ? NE BAGATI PE NOI CARNE DE TUN CU IENICERI PUSI DE VOI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray