2020-07-14 14:23

Omenirea este pregătită? Summitul Mondial al Vaccinului!

 |  21:14
Omenirea este pregătită? Summitul Mondial al Vaccinului!

„Pentru a învinge coronavirusul, trebuie să ne concentrăm ingeniozitatea colectivă în direcţia găsirii unui vaccin şi să ne asigurăm că ţările, companiile farmaceutice şi partenerii internaţionali precum Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) cooperează la o scară dincolo de tot ceea ce am văzut până acum”.

Aceasta a declarat premierul Marii Britanii, Boris Johnson, care a deschis joi la Londra lucrările Summitului mondial al vaccinului. Eveniment pe care l-a numit „momentul adevărat în care lumea se adună împreună, când umanitatea se uneşte în lupte împotriva bolii”. „

Uz de puterea de cumpărare

 Scopul reuniunii The Global Vaccine Summit este acela de a aduna fonduri în valoare de 7,4 miliarde de dolari pentru cercetările legate de dezvoltarea vaccinurilor, potrivit CNN. Premierul britanic a cerut participanţilor la summit să facă uz de puterea de cumpărare a Alianţei Vaccinului „pentru a face ca viitorul vaccin să fie disponibil tuturor celor care au nevoie de el”. Potrivit premierului Johnson, „Marea Britanie este cel mai mare donator în cadrul acestui efort internaţional de găsire a unui vaccin împotriva coronavirusului” şi va rămâne „liderul mondial al donatorilor către Gavi, la care va contribui cu fonduri de 1,65 miliarde de lire sterline în următorii cinci ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz