2020-08-12 12:32

Omul CHINEZ de la Externe nu a mai suportat și a dezvăluit: Cine a răspândit virusul

 |  00:06
Omul CHINEZ de la Externe nu a mai suportat și a dezvăluit:  Cine a răspândit virusul

Teoriile conspirației legate de epidemia Covid-19 sunt nenumărate, după cum bine se știe. Dar ultima teorie, considerată a conspirației, este plină de informații...Totul a pornit de la o oficialitate chineză.

Purtătorul de cuvânt al diplomației de la Beijing, Zhao Lijian, a lăsat să se înțeleagă că epidemia cu noul coronavirus ar fi, de fapt, opera armatei Statelor Unite. Fără a aduce dovezi în sprijinul afirmației sale, oficialul chinez a lansat această ipoteză pe Twitter, reluând astfel teoriile conspirației care circulă pe Internet.

Adevărata cauză de deces a americanilor implicați în studiul maladiilor

La începutul crizei Covid-19, directorul Centrului chinez de control și prevenție a maladiilor a declarat că noul coronavirus a apărut într-o piață din centrul orașului Wuhan. Însă, în ultimele săptămâni, Zhong Nanshan, specialist chinez în maladii respiratorii și veteran al luptei împotriva epidemiei SARS (2002-2003) a evocat ca sursa virusului responsabil de epidemia Covid-19 să nu fie, de fapt, China.

Ipoteza a fost imediat preluată de autoritățile din Beijing. În postarea sa, Zhao Lijian a publicat un video în care apare directorul Centrelor americane pentru control și prevenția maladiilor (CDC) declarând în fața Congresului că unii americani despre care s-a crezut că au murit din cauza gripei sezoniere au fost depistați, după deces, ca purtători ai noului coronavirus - https://twitter.com/zlj517/status/1238111898828066823?s=20 

Iată ce a scris acum câteva ore bune Zhao Lijian pe pagina sa de Twitter: “When did patient zero begin in US? How many people are infected? What are the names of the hospitals? It might be US army who brought the epidemic to Wuhan. Be transparent! Make public your data! US owe us an explanation!”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-14Parerea ta...

DESTEPT
14 Mar 2020

Hai , bre barosane . Dar in cim Voluntari , Damaroaia si alte parti au disparut ciini si pisicile de la oameni . Cetateni tai locuiesc in cartierele respective
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz