2020-08-07 01:17

Omul propus de BELGIA pentru postul de COMISAR european pe JUSTIŢIE este acuzat de CORUPŢIE

 |  13:49
Omul propus de BELGIA pentru postul de COMISAR european pe JUSTIŢIE este acuzat de CORUPŢIE

Fostul ministru de Externe al Belgiei, Didier Reynders, omul propus pentru funcţia de comisar european pe Justiţie, este acuzat de corupţie şi spălare de bani, scrie site-ul politico.eu, citat de News.ro.

Potrivit ziarului De Tijd, acuzaţiile sunt legate de construirea Ambasadei Belgiei din Kinshasa, închirierea sediului Poliţiei federale şi de alte fapte. Reynders este acuzat că a primit sau spălat bani printr-o schemă care implica achiziţionarea de obiecte de artă şi imobiliare, unele dintre tranzacţii fiind făcute prin pradisuri fiscale. 

Reynders, ex-vicepremier şi ministru al Apărării, le-a declarat liniştit jurnaliştilor: "Nu ştiu absolut nimic despre investigaţie". El a luat totuşi legătura cu avocaţii pentru a contacta procurorii ca să îşi apere drepturile şi să respingă acuzaţiile. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-15Parerea ta...

MUNCA SI ADEVARUL.
15 Sep 2019

Cu acest subiect trebuia început. De la sfârșitul lunii septembrie, audierile vor începe în Parlamentul European cu privire la dacă candidații propuși sunt potriviți pentru Comisie. Investigații împotriva candidaților belgieni pentru comisarul justiției Candidatul belgian pentru postul de viitor al comisarului pentru justiție al UE a fost el însuși vizat de autorități. Ministrul de externe, Didier Reynders, se confruntă cu o investigație preliminară privind acuzațiile de spălare de bani în Republica Democrată Congo, au spus procurorii de la Bruxelles.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz