2019-10-15 17:11

OPT persoane rănite, în urma unui atac armat lângă un parc din MIAMI

 |  01:22
 OPT persoane rănite, în urma unui atac armat lângă un parc din MIAMI

Autorităţile americane au anunţat luni noaptea că opt persoane au fost rănite în urma unui posibil atac armat, care a avut loc în apropierea parcului memorial Martin Luther King Jr. din Miami.

De asemenea, posibilul atac armat are loc chiar în ziua în care americanii îl comemorează pe activistul pentru drepturile civile ale comunităţii afroamericane din anii '60, Martin Luther King Jr, transmite NBC Miami, potrivit News.ro

Se pare că primele focuri de armă au început într-o intersecţie din nord-vestul metropolei Miami.

Doar trei dintre cele opt victime au suferit răni prin împuşcare, iar autorităţile locale nu au putut explica dacă celălalte persoane au fost împuşcate sau rănite după încheierea atacului armat din Miami.

O persoană este în stare critică, iar martorii au descris scene de groază, în care oamenii fugeau în panică pentru a se adăposti de focurile de armă.

De asemenea, un festival al familiei pan-africane şi caraibe urma să aibă loc în respectivul parc pentru a comemora ziua lui Martin Luther King Jr.

Nu există informaţii despre capturarea presupusului atacator înarmat, dar autorităţile locale au lansat o operaţiune de căutare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-17

GALERIE MEDIA

shootingsParerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray