2020-04-10 06:57

PANICĂ în Italia: un cuplu de chinezi aflați la bordul unui vas de croazieră cu 6.000 de oameni, suspectați de CORONAVIRUS

 |  17:56
PANICĂ în Italia: un cuplu de chinezi aflați la bordul unui vas de croazieră cu 6.000 de oameni, suspectați de CORONAVIRUS

Aproximativ 6.000 de persoane sunt consemnate la bordul unei nave de croazieră italiene la nord de Roma, până la stabilirea unei eventuale contaminări cu noul coronavirus a unui cuplu de chinezi de la bord, relateaza The Guardian.

Cuplul de chinezi a sosit în Italia la 25 ianuarie şi a urcat la bordul navei - Costa Smeralda - în portul Savona în aceeaşi zi, potrivit Reuters.

Cei doi au făcut ulterior febră şi prezentau dificultăţi respitatorii.

Pachebotul a făcut escale la Marsilia, în Franţa, şi în oraşele Barcelona şi Palma de Mallorca, în Spania, săptămâna aceasta, după care a acostat joi la Civitavecchia, la nord de Roma.

Niciunul dintre cei 6.000 de pasageri şi membri ai echipajului nu sunt autorizaţi să părăsească nava până la finalizarea unor examene medicale menite să stabilească dacă cuplul poartă noul coronavirus chinez, a precizat purtătorul de cuvânt al companiei, citeaza News.ro.

Situaţia urma să se clarifice în ”câteva ore”, a estimat el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-30Parerea ta...

DESTEPT
31 Ian 2020

ESTE SI NORMAL LA EI . MANINCA CIINI , PISICI , SERPI , BROASTE , CROCOBAURI , MUSTE , VIERMI , MAIMUTE , ORCE ANIMAL CU CARNE , SAU ALCEVA CARE MISCA . INCULTURA , SPURCACIUNE , DEGRADARE UMANA , DIN RELIGIE SI COMPORTAMENT. Tot felul de microbii .
VIRUS MICROSOFT 5G
14 Feb 2020

acum daca e adevarat ce au spus ca virusul rezista 20de zile pe obiecte sau in aer...se umple toata Europa de la astia de pe vasul de croaziera.O sa fie ca ciuma lui Dracula....pana sa inteleaga doctorii care e treaba cu virusii deja apare alt virus si mai periculos Si daca scapi de asta urmeaza virusul de model 2,si asa mai departe.Trebuia sa inteleaga lumea care e treaba de cand cu ciuma porcina africana-totul e fabricat in eprubeta si scapa "intamplator" pe strada.....ha ha ha ce gluma buna parca suntem toti prostii lui Brucan "stupid people"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine