2020-06-02 18:54

PANICĂ în Japonia: INCENDIU provocat intenționat la un studio de animație. Sunt 33 de MORȚI

 |  22:11
PANICĂ în Japonia: INCENDIU provocat intenționat la un studio de animație. Sunt 33 de MORȚI

Cel puţin 33 oameni au murit și zeci de persoane au fost rănite într-un incendiu care a cuprins un studio de animaţie din Kyoto, Japonia. Potrivit BBC, anchetatorii cred că a fost vorba de o mână criminală.

Focul pare să se fi declanşat în jurul orelor locale 10:30 (01:30 GMT) într-un imobil al companiei Kyoto Animation, care produce seriale de animaţie televizate de succes.

Potrivit celui mai recent bilanţ, cel puţin 33 de persoane au murit joi în incendiul de la studioul de animaţie din Kyoto, provocat de un individ care a pătruns în interior, a stropit cu un lichid inflamabil şi i-a dat foc, au anunţat autorităţile.

36 de oameni au fost răniţi şi circa zece dintre ei se află în stare gravă, relatează Agerpres.

Bărbatul de 41 de ani care a declanşat incendiul a strigat „Muriţi!” când a comis actul criminal. El a fost arestat şi a declarat poliţiei că a împrășitat mai întâi un lichid inflamabil la faţa locului. Bărbatul, care a suferit el însuși arsuri pe faţă şi pe piept, este internat în spital.

Pompierii au găsit multe trupuri la etajul al doilea al imobilului cu trei etaje aparținând Kyoto Animation.  Preşedintele Kyoto Animation, Hideaki Hatta, a declarat că studioul primea frecvent e-mailuri de ameninţare.

Kyoto Animation este cunoscută pentru producerea unor seriale populare de animaţie, printre care „K-On!” şi „Melancolia lui Haruhi Suzumiya”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine