2019-10-16 20:31

PANICĂ în Londra: ARDE cel mai bogat cartier al orașului britanic

 |  19:53
PANICĂ în Londra: ARDE cel mai bogat cartier al orașului britanic

Zeci de pompieri au intervenit miercuri la un incendiu, la un hotel în zona Knightsbridge, la Londra, a anunţat Brigada Pompierilor din capitala britanică. Knightsbridge este unul dintre cele mai bogate cartiere din Londra, în care se află magazine de lux ca Harvey Nichols şi Harrods.

”Cincisprezece vehicule şi 97 de pompieri şi ofiţeri au fost chemate să intervină la un incendiu în William Street #Knightsbridge”, au anunţat pompierii pe Twitter imediat după ora locală 16.00 (19.00, ora României).

Circulaţia rutieră pe drumurile din zonă a fost oprită, iar transportul feroviar a fost perturbat, a anunţat autoritatea în domeniul transporturilor din capitală, Transport for London, înr-un mesaj postat pe Twitter.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-06Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Iun 2018

Harrods nu e magazinul egipteanului AL-FAYED? parca asa stiam de cand cu printesa Diana
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Iun 2018

Mandarin Oriental hotel de 5stele au spus si altii stirea asta dar mai completa
LEVST.
07 Iun 2018

"Un schiop cu un picior de lemn uscat, frecandu-si mainile , chiar daca la una avea doar doua deste,/ Se pregatea sa demonstreze raiului ca si el poate juca sarba in carutza si chiar celebrul trei-pazeste !/ Si tot sarind in dreapta si in stanga , in sus si’n jos,se pare ca voia cu orice pretz sa isi testeze ulciorul,/ Deodata incepu sa tipe, sa cheme a treia ploaie..calcase pe niste taciuni nestinsi si ii luase foc piciorul !..."( Jenel, pe'o Gura de Rai... -din "Junnel-Colectie Mystica -III- "poeziile.com"- "Noaptea Petuniilor")-------______------daca si in Raiul dumnezeiesc se intampla incendii, iata ca se intampla si in Raiul Pamantesc...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray