2019-09-22 09:44

PANICĂ în staţiunea Bansko. Doi oameni au MURIT în urma unei AVALANŞE declanşate chiar de ei

 |  11:21
PANICĂ în staţiunea Bansko. Doi oameni au MURIT în urma unei AVALANŞE declanşate chiar de ei

Două persoane care practicau snowboarding au decedat în Bulgaria în urma unei avalanşe pe care chiar ei ar fi declanşat-o, vineri dimineaţă, în apropierea staţiunii Bansko, din sudul Munţilor Pirin, conform media bulgare, citată de Agerpres. Staţiunea este plină de turişti români care îşi petrec aici sfârşitul vacanţei de iarnă.

Accidentul s-a petrecut mai sus de staţiunea de schi Bansko, unde cele două victime se aflau împreună cu alţi doi bărbaţi. Aceasta a fost prima avalanşă din acest an în Bulgaria. Practicanţii sporturilor de iarnă din staţiunile de schi din Bulgaria au fost avertizaţi zilele acestea în legătură cu riscul ridicat de producere a unor avalanşe. Totodată, cinci tineri din Serbia care fuseseră daţi dispăruţi în aceeaşi staţiune de schi începând de vineri după-amiaza au fost găsiţi şi se află în siguranţă. Tinerii în vârstă de 15 ani s-au aventurat către o zonă aflată dincolo de pantele din Bansko, potrivit bTV. Operaţiunea de salvare a acestora a fost "extrem de riscantă", a declarat preşedintele Crucii Roşii din Bulgaria, Hristo Grigorov, pentru agenţia de ştiri Focus din Sofia. Tinerii au fost transportaţi pe sănii şi duşi apoi la spital.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-12Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Panica bulgară După panica de la sfârşitul săptămânii trecute, criza băncilor bulgăreşti pare să se fi calmat, însă întrebările privind motivele care au dus la brusca ei apariţie abia acum încep să apară
01 Iul 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray