2019-05-26 20:52


PANICĂ la Atena. O bombă a EXPLODAT în faţa unei BISERICI. Un poliţist a fost RĂNIT

 |  11:44
PANICĂ la Atena. O bombă a EXPLODAT în faţa unei BISERICI. Un poliţist a fost RĂNIT

Un dispozitiv exploziv artizanal a explodat joi dimineaţă în faţa unei biserici din centrul Atenei, anunţă televiziunea de stat ERT, citată de Mediafax.

Explozia a avut loc în faţa bisericii Sfântul Dionisie din districtul Kolonaki, în centrul Atenei, în jurul orei locale 7:00. Un ofiţer de poliţie care se afla în zonă şi care a vrut să vadă ce este cu dispozitivul suspect, a fost rănit de suflul exploziei.

Poliţia a înconjurat imediat zona, iar ofiţerul a fost transportat de urgenţă la spital.

"Poliţistul a văzut o cutie în faţa intrării în biserică şi a i s-a părut ciudat. Explozia nu a fost puternică, ofiţerul a fost rănit în faţă şi pe mâini", a declarat un oficial de poliţie pentru Reuters.

Nu a existat niciun apel de avertizare că dispozitivul ar putea exploda, a spus oficialul.

Poliţia verifică imaginile camerelor de supraveghere din zonă. Nicio revendicare a acestui atentat nu a fost făcută imediat. Poliţia vizează pista unor mişcări de extremă stânga sau anarhiste.

Atacurile la scară mică asupra întreprinderilor, clădirilor de stat, poliţiei şi politicienilor nu sunt neobişnuite în Grecia, care are o istorie lungă de violenţă politică.

O explozie puternică a distrus ferestrele televiziunii SKAI TV din Grecia, la Atena, la începutul acestei luni, în ceea ce oficialii au numit un atac asupra democraţiei. Nimeni nu a fost rănit.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-27

TAGURI: explozie, atena, biserica, politist ranit
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG