2020-02-18 02:12

PANICĂ la Moscova: Peste 20.000 de persoane, EVACUATE după amenințare cu BOMBĂ în 90 de clădiri

 |  19:33
PANICĂ la Moscova: Peste 20.000 de persoane, EVACUATE după amenințare cu BOMBĂ în 90 de clădiri

Peste 20.000 de persoane au fost evacuate, marţi, din clădiri publice, centre comerciale şi şcoli din Moscova şi din regiune după o serie de alerte anonime cu bombă trimise prin e-mail, au relatat agenţiile de presă ruse, transmite Agerpres.

Au fost vizate aproximativ 90 de clădiri, între care şcoli, instituţii de învăţământ superior, centre comerciale şi de afaceri, spitale şi clădiri administrative, conform Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă rus, citat de agenţia de presă publică RIA Novosti.

Evacuări au avut loc şi la Sankt-Petersburg, al doilea oraş ca mărime al ţării, care a făcut deja obiectul unor false alerte similare cu bombă în zilele precedente.

Cu toate acestea, niciun obiect suspect nu a fost descoperit ca urmare a operaţiunilor de verificare desfăşurate după evacuări.

Potrivit autorităţilor de la Moscova, citate de media ruse, aceste alerte au fost trimise prin e-mail din străinătate, în special din Ucraina.

La sfârşitul anului 2017, Rusia a mai fost afectată de un val masiv de alerte anonime cu bombă prin telefon care au semănat panică şi au antrenat evacuarea în total a peste două milioane de persoane.

Nicio bombă nu a fost vreodată găsită.

Chiar dacă pierderile economice sunt dificil de evaluat în astfel de cazuri, numeroşi responsabili ai serviciilor de securitate le estimează la mai multe sute de milioane de ruble sau mai multe milioane de euro.

Potrivit Serviciului de Securitate al Rusiei (FSB), autorii unor astfel de apeluri sunt de regulă cetăţeni ruşi, cu domiciliul în străinătate, şi care au o reţea de complici în Rusia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-05Parerea ta...

SPUNEA UNUL DEșTEPT
05 Feb 2019

despre un interviu DAT despre rahaturile-astea, CUM SERVICIILE AU ACAPARAT POLITICUL, ÎL SUBORDONEAZĂ, ÎL SUBMINEAZĂ, DE MULTE ORI PACTIZÂND CU POLITICUL FUZIONÂND CU EL, ÎNTR-O ȘERPĂRIE DE NEDESCRIS, ÎN CARE RESURSELE UNEI ȚĂRI, ECONOMIA, AGRICULTURA, ÎNVĂȚĂMÂNTUL, SĂNĂTATEA SUNT AMENINȚATE F Ă Ț I Ș , serviciile FIIND COMPLICE CU CELE CARE LE PĂPUȘEAZĂ DIN AFARĂ!
PROFESORUL CORVIN LUPU,
05 Feb 2019

cunoscut istoric și cercetător al istoriei contemporane a României, afirmă că serviciile secrete s-au globalizat și colaborează pentru a domina politica la nivel mondial. Lupu spune că acestă colaborare între serviciile secrete de pe planetă, care teoretic ar trebui să fie rivale, dăunează statelor care doresc să fie suverane. „Fenomenul globalizării a început cu serviciile de informații. Marele secret al Securității a fost faptul că, fără aprobarea sau știința lui Ceaușescu, ea a intrat în jocul unor colaborări globale. Serviciile din toată lumea și-au propus să coopereze între ele pentru a-și da reciproc puterea de care aveau nevoie pentru a-și promova interesele și a putea ieși de sub controlul puterii politice. Pentru a se afirma în fața politicului Securitatea, prin intermediul D.I.E./D.G.I.E./C.I.E., a colaborat cu alte servicii și a adus în țară informații prețioase, pe multiple planuri, inclusiv tehnologie avansată. Ceea ce nu știa Ceaușescu este că această tehnologie nu se sustrăgea prin mijloacele spionajului clasic, al pătrunderilor prin efracție în locuri sensibile etc. Majoritatea informațiilor aduse de spioni se obțineau la schimb.
SECURITATEA DăDEA
05 Feb 2019

secrete ale României sau ale partenerilor ei și primea la schimb informațiile necesare economiei naționale, sau alte informații solicitate de conducerea țării. Aici se ridică marea întrebare: cu ce preț s-au obținut acele informații? Care informații au fost mai valoroase? Cele primite, sau cele predate? A fost realmente de folos această activitate, privit în perspectivă istorică? Este foarte greu de cuantificat. Eu cred că nici generalul Aristotel Stamatoiu, adjunctul lui Vlad pentru spionaj extern, nu putea evalua exact raportul valoric între ce se dădea și ce se primea la schimb. Apoi, această globalizare a serviciilor este dăunătoare tuturor statelor care doresc să fie suverane. În lumea globală a serviciilor, marile servicii ale lumii le domină pe cele mici și odată cu ele, domină politicile guvernamentale.
UN STAT POATE FI
05 Feb 2019

independent doar dacă are servicii secrete independente. Gradul de independență al serviciilor exprimă nivelul general de suveranitate al țării. Uitați-vă la România de astăzi: serviciile secrete sunt aservite total străinătății/colaborării globale, iar România este colonie. Majoritatea zdrobitoare a resurselor țării sunt cărate de străini, pe nimic, pe niște redevențe nesemnificative, iar profiturile companiilor, băncilor și societăților de asigurări sunt exportate nefiscalizat”, a afirmat profesorul Lupu într-un interviu acordat siteului Justițiarul. Lupu spune că serviciile secrete din România sunt mai puternice decât politicul. De asemenea, Corvin Lupu afirmă că statele partenere ale României ocrotesc firmele străine care acționează în România și care sunt controlate de serviciile de informații ale țărilor respective.
„DAR, AșA ASERVITE
05 Feb 2019

cum sunt, serviciile secrete românești sunt puternice. Mai puternice decât politicul și lor li se cere din străinătate să boicoteze eventualele măsuri care ar conduce la o suveranitate națională sporită. Nu vedeți că guvernele actuale nu pot face ce și-au propus? Nu sunt lăsate să mărească salariile și pensiile, să fiscalizeze și să aducă în legalitate companiile și băncile străine, li se fac dosare penale politicienilor civili de vârf, li se scoate lumea în stradă etc. Fenomenul a început de pe timpul lui Ceaușescu, dar la o scară ceva mai mică. Oficial, la vedere, serviciile secrete din România fac parte din Comunitatea Informativă a N.A.T.O. și există colaborări tot mai adânci între serviciile statelor din U.E. În afara acestor colaborări firești, sunt interesele economice ale serviciilor. Firmele serviciilor unor țări sunt acoperite și protejate pe teritoriul altor state. Fiecare stat din zona de influență în care ne găsim noi în acest moment istoric ocrotește firmele unor servicii străine.
ȘI MI-A PICAT O VESTE
05 Feb 2019

VECHE ȘI TOTUȘI NOUĂ, APROPOS DE ÎNFIINȚAREA-N DRACII ĂIA MARI DE AGENȚII, DE SERVICII: ”Inca un Serviciu Secret in Romania Ne apropiem de supravegherea totala? – Inca un Serviciu Secret in Romania ! Guvernul României a aprobat o hotărâre prin care se angajează 50 de agenţi sub acoperire şi de filaj pentru Direcţia Naţională Anticorupţie. Laura Codruţa Koveşi a întocmit, cu avizul Ministerului Justiţiei, un proiect de hotărâre de guvern, care prevede înfiinţarea a 50 de posturi de ofiţeri sub acoperire şi de filaj şi de ofiţeri specializaţi în recuperarea creanţelor, anunţă sursa citată. Motivul pentru care Koveşi nu mai vrea să lucreze cu ofiţerii MAI este acela al dublei subordonări, procuroarea şef temându-se ca aceştia să aibă afectate priorităţile de investigaţie. Investiţia va costa statul român 3 milioane de euro anual. În România există deja: 1. Serviciul Român de Informații (SRI) 2. Serviciul de Informații Externe (SIE) 3. Serviciul de Protecție și Pază (SPP) 4. Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) 5. Direcția Generală de Informații a Apărării (DGIA) 6. Direcția de Informații Militare (DIM – J2) 7. Direcția Contrainformații și Securitate Militară (DCISM ) 8. Direcția Generală de Informații și Protecție Internă (DGIPI) (Ministerul Afacerilor Interne)”
ÎNTREBARE:
05 Feb 2019

DE CE este nevoie de atâta desfășurare de FORȚE ale SERVICIILOR ”INTERNE” (hmm..mai mult EXTERNE) în privința unei țări SĂRĂCITE, GOLITE DE RESURSELE EI NATURALE, DAR MAI ALES UMANE?!? ZICE-ȚI BĂ SERVICIILOR...DE CE, BĂ, DE CE?!
A SCRIS UN TIP
05 Feb 2019

un comentariu de M-A SECAT LA INIMĂ! Tare mi-e că are DREPTATE..pentru că și mie mi-a trecut prin cap, la un moment dat: ”Dupa golirea de resurse Romania poate deveni terenul de testare ori campul de lupta intr-un razboi probabil nuclear. Afirmatia e uluitor de posibila avand in vedere uriasele garnituri de marfare care scot lemnul din Romania. Se stiu planuri la nivel inalt. Daca vor avea nevoie de o noua Siria, Romania le e pe potriveala. E grav, dureros… Sa ne fereasca bunul Dumnezeu!”, DECI SĂ DEVENIM UN FEL DE A DOUA SIRIE! AȘA CĂ, LASAȚI DRACULUI CIRCUL ĂSTA INFECT FĂCUT PENTRU PROȘTI ȘI DEZBATEȚI CEEA CE ESTE IMPORTANT SAU...DAȚI CĂRȚILE PE FAȚĂ...AVEȚI BANI ȘI RESURSE SĂ ZBURAȚI DIN ȚARĂ DACĂ E GROASĂ!
MEY CUCUVEA...
05 Feb 2019

ASTA A FOST CÂND ERA! Și, pentru că tot te-am PRINS pe-aici, răspunde-mi te rog la întrebare: ȚI SE PARE FIRESC CEEA CE S-A ÎNTÂMPLAT/SE ÎNTÂMPLĂ LA NOI ÎN PRIVINȚA NE-CONFISCĂRII AVERILOR URIAȘE ALE BORFAȘILOR POLITICI, UNII SCĂPÂND DE PUȘCĂRIE ÎN BAZA METODEI CURAT BOLȘEVICE DE TURNĂTORIE A CELUILALT CA SĂ SCAPI TU? ȚI SE PARE CORECT? ECHITABIL?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Feb 2019

ai vazut papa Francisc a facut vizita la arabi...sa dea mesaj de solidaritate cu celelalte religii impotriva satanistilor..toata lumea contra diavolilor
CUCUVEA...
05 Feb 2019

Ești de partea Papei...nu vreau să te dezamăgesc...crezi în ce vrei, dar nu în PAPĂ care se substituie adevăratului Dumnezeu prin porcăria care scrie pe tiara lui: VICARIUS FILI DEI (Fiul lui Dumnezeu pe pământ), de parcă Hristos a murit și n-a mai înviat pentru că i-a luat locul Papa de la Roma, de răsul curcilor! Poți să faci păcate cu duiumul, ți le iartă Papa prin INDULGENȚELE PAPALE...fiecare păcat, având PREȚUL lui...poți să-ți omori tot neamul, să devii Ted Bundy...te iartă Papa și, chiar dacă ajungi la Iad, stai în Purgatoriu (așa zic/cred ei...) o vreme...te prăjești pe-o parte, pe cealaltă, într-o parte - ca la plajă, să te bronzezi uniform :), după aia te urci ca un porumbel al păcii și prieteniei dintre Sărsăilă și Papa invicibilul, fără de păcat...până pe la piciorul broaștei, că în Rai n-ajungi! Să nu-mi spui de ”împărtășania” lor făcută din chipsuri și cu post cu brânză, ouă, lapte...că mă faci să râd! Degeaba am postat despre reptilieni...te-ai oprit până la Papă cred....
VEZI TU...
05 Feb 2019

pe mine mă miră MAXIM cum de CATOLICISMUL (în traducere liberă UNIVERSALIST, că d-aia se și împăunează TRIUMFALIST...) după toate scandalurile pentru cazurile de pedofilie, după toate eșecurile lor care a dus la transformarea catedralelor lor somptuoase în săli de concert, unele chiar satanice, arată mândria lor luciferică în care AU CĂZUT pe la 1054 când s-a produs MAREA SCHISMĂ, separându-se de ortodocși, de-atunci NEMA TAINE, NEMA MÂNTUIRE! EPICLEZA la ei numai există! Așa și-a bătut joc de ei Sărsăilă de au ajuns la nebunia INCHIZIȚIEI când popi cu cruci ucideau/ardeau pe rug oameni nevinovați în numele lui Dumnezeu, crezând că astfel, lucrează dreptatea Lui, când de fapt LUCRAU/LUCREAZĂ CONTRA LUI!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Feb 2019

eu vorbeam de lucrurile BUNE ale catolicismului...evident ca au facut si greseli/Eu nu sunt catolic deci nu ma fac avocatul lor,dar ce face PAPA este important de observat ca si barometru...sau busola Acum e vorba de eliminarea satanismului..cei cu pedofilia si alte tampenii sunt extrem depericulosi si despre asta era vorba Este o batalie la scara mondiala intre satanisti si celelalte religii..(sper ca nu tii cu satanistii) Tot ce spui tu ca te deranjeaza adica mafie,coruptie si alte porcarii au fost facute de SATANISTI..deci e bine ca se implica VATICANUL..daca ei vor sa ierte pe vreunul e treaba lor,nu ma pricep la asa ceva Deci papa a transmis un mesaj cum ca toate religiile sunt unite impotriva satanistilor..dupa parerea mea foarte bine a facut Cei cu terorismul islamic sunt tot satanisti,nici religia islamica nu-i tolereaza,ei sunt o secta interzisa
CUCUVEA!
05 Feb 2019

Ești într-o ureche? De unde până unde ți-a venit faza cu aderarea la satanism din parte-mi? CARE parte te-a făcut să crezi prostia asta? NU TE LĂSA AMĂGIT - CAUTĂ LA FOND, NU TE OPRI LA FORMĂ! PAPA E MESAGERUL DIAVOLILOR! INTERNETUL E AL LUI, ACȚIONEAZĂ MÂNĂ ÎN MÂNĂ CU IEZUIȚII ȘI CU BĂNCILE, MĂTURÂND COVORUL ROȘU PENTRU ANTIHRIST! CARE PARTE N-O PRICEPI?
DACĂ GÂNDEAI SUBTIL,
05 Feb 2019

realizeai că Papa urmărește o CATOLICIZARE în masă, iar religia universală să fie/devină ECUMENISMUL, care este/va fi religia Antihristului! ȘI NUMAI ASTA ȘI ESTE DĂUNĂTOR, NU MAI VORBESC DESPRE FAPTUL CĂ, ANTIHRISTUL NU POATE VENI LA PUTERE ATÂTA TIMP CÂT ÎL OPREȘTE HRISTOS CARE SE JERTFEȘTE PE SF.MASĂ, ÎN ALTAR, LA O R T O D O C Ș I, NU la catolici sau la alte denominațiuni creștine! În momentul în care vor modifica Sf.Liturghie (ortodoxă) și vor scoate EPICLEA (rugăciunea de transformare a pâinii și vinului în Trupul și Sângele lui Hristos spre/pentru iertarea păcatelor celor vii și-a celor adormiți), Antihrisul nu-și poate intra ”în pâine”, înțelegi? DE CE CREZI CĂ SUNT ATÂT DE ATACATE ȚĂRILE ORTODOXE? UITE, D-AIA!
PENTRU A DESCURAJA
05 Feb 2019

oamenii să creadă în Dumnezeu și, în schimb, să-i pună toată credința în statul fără Dumnezeu (ateism), oamenii de știință de mai bine de un deceniu au fost în jurul lor cu un așa-numit "vaccin fundamentalist", cunoscut și ca "FunVax", despre care pretind că vor elimina oamenii din "gena lui Dumnezeu" și îi vor face mici sclavi mici pentru Noua Ordine Mondială. Într-un clip video împărtășit de Emily Windsor de la Adevăr sau Dogma pe canalul său REAL.video , un bărbat este văzut și auzit explicând natura FunVax. În esență, scopul său este de a viza gena VMAT2 pentru distrugere - VMAT2 fiind "gena lui Dumnezeu" pe care imaginile de cartografiere vizuală sunt exprimate în oameni care sunt religioși și nu sunt exprimați în oameni care nu sunt religioși. "În stânga aici, avem persoane care sunt fundamentaliste religioase, fanatici religioși și aceasta este expresia RTPCR, PCR în timp real, expresia genei VMAT2", explică omul. "Aici, avem indivizi care nu sunt extrem de fundamentaliști, nu deosebit de religioși și puteți vedea că există o exprimare mult mai redusă a acestei gene specifice, gena VMAT2".
ANTI-DUMNEZEU "VIRUșI"
05 Feb 2019

sunt adăugați la vaccinuri pentru a elimina orice religie din lume (cu excepția religiei ateismului și a închinării de stat, bineînțeles) Ce veți observa la vizionarea întregului clip este că elevii discută cu profesorul lor despre modul în care "virușii" pot fi folosiți pentru a vaccina oamenii împotriva credinței în Dumnezeu, folosind vaccinuri de zi cu zi, cum ar fi focuri de gripa ca purtători pentru a furniza acești virusi anti-Dumnezeu în corpurile oamenilor. Odată ce acești viruși sunt în interiorul corpului unei persoane, ei distrug în mod sistematic gena VMAT2 pe care harta vizuală o arată "aprinde" atunci când o persoană este prezentată cu informații despre Dumnezeu. Odată ce VMAT2 a dispărut, cu alte cuvinte, nu mai există "aprindere" în creierul unei persoane, deoarece se referă la auzirea despre Dumnezeu.
"IPOTEZA NOASTRă
05 Feb 2019

este că aceștia sunt oameni fanatici, că au o supraexprimare a genei VMAT2 și că, vaccinându-i împotriva acestui lucru, vom elimina acest comportament", se aude omul care prezintă diapozitivele despre modul în care anti-Dumnezeu funcțiile vaccinurilor. Sunt vaccinurile folosite în mod secret pentru a trimite oamenii în iad? În timp ce discuția pare să se concentreze în jurul valorii de folosirea vaccinurilor anti-Dumnezeu pentru a opri teroriștii islamici fanatici, văzând cum este marcajul timpului 13 aprilie 2005 - înălțimea "războiului împotriva terorii" - implicațiile sale pentru oricine este considerat a fi " fundamentalist " de către statul fără dumnezeiesc nu sunt nimic altceva decât amenințător. Cine spune că creștinii de zi cu zi nu sunt o țintă a acestor vaccinuri anti-Dumnezeu? Este o posibilitate puternică, văzând cum discuția din videoclip include și mențiuni de adăugare a virușilor anti-Dumnezeu la vaccinurile din copilărie, incluzând fotografii de gripa care sunt "foarte recomandate" pentru aproape toată lumea.
DEMONII
05 Feb 2019

sunt cu adevărat posesori ai oamenilor, avertizează psihiatrul, deoarece devin un rău pur asupra umanității Un psihiatru educat în Liga Ivy este convins că există o epidemie în creștere de posesie demonică în lumea de astăzi și că majoritatea oamenilor de zi cu zi recunosc acum realitatea întunecată a acestei situații înfricoșătoare. Dr. Richard Gallagher, care are grade de la Universitatea Princeton și de la Universitatea Yale , afirmă că, în ciuda opiniilor contradictorii din știința medicală obișnuită, posesia demonică este atât reală, cât și neașteptată. Avand 25 de ani de experienta sub psihiatru ca un psihiatru privat care isi complimenteaza cele doua pozitii de predare atat la Colegiul Medical din New York, cat si la Universitatea Columbia , Dr. Gallagher considera ca are un punct de vedere unic in ceea ce priveste perceptia dintre uman si non-uman sau satanic, comportament. El este, de asemenea, un profesionist extrem de căutat în astfel de situații, în cazurile în care se face o determinare cu privire la posibila necesitate a unui exorcism. După ce au evaluat sute de cazuri de posibil posesie demonică în acest scop, dr. Gallagher este sigur că fenomenul este legitim și presant.
.SVELT
06 Feb 2019

LEVST. nebunule ! Iar nu ai somn, sau delirezi ? Ti-ai luat bulinele ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine