2019-12-13 15:53

PANICĂ la Paris. Lupii dau târcoale

 |  13:51
PANICĂ la Paris. Lupii dau târcoale

Florentin Dincă

Stare de urgenţă printre autorităţile din Paris. Mai mulţi lupi au fost surprinşi, mai ales noaptea, prin cartierele mărginaşe ale metropolei franceze. Locuitorii sunt speriaţi de-a binelea de animalele sălbatice, mai ales acestea îşi fac simţită prezenţa prin urlete înfricoşătoare.

Chiar dacă este cunoscut că lupii trăiesc în general în haită, şi se hrănesc la fel, până acum au fost descoperiți prin Capitala Franţei doar lupi singuratici.

Autoritățile fac tot posibilul să-i liniștească pe parizieni, lansând pe toate canalele media informația că lupii nu atacă oamenii, ci se hrănesc doar cu alte animale, scrie antena3.ro. Halal mod de a linişti oamenii.

”Știm sigur de existența a trei lupi. Un cuplu și un lup singuratic. (...) Aceste animale nu sunt interesate să mănânce oameni. Noi mergem pe două picioare, iar ei mănâncă doar animale cu patru picioare”, sunt explicațiile halucinante date de președintele unui grup responsabil cu monitorizarea populației de lupi din zonă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-18Parerea ta...

CONTELE DRACULA-PSD
18 Ian 2017

VREM SI NOI LA PARIS..... ......SA CIORDIM HAUR-HAU R-HAUR.........SI NISTE M AGAZINE DE BIJUTERII MANK ATZASHHH.......DIAMAANTE. .............TZAPTZARAAAA AAPPPP-SSSSS-DDDDD....... ...HA......HA......HAURRR RRR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray