2019-08-17 17:56

PANICĂ printre musulmanii cu DUBLĂ CETĂŢENIE

 |  13:13
PANICĂ printre musulmanii cu DUBLĂ CETĂŢENIE

Noile reguli de imigrare impuse de Donald Trump produc haos de nedescris. Cei vizaţi, musulmanii. Departamentul de Stat al SUA a anunţat că persoanele cu dublă cetăţenie cu Siria, Irak, Iran, Sudan, Libia, Somalia şi Yemen nu pot intra în SUA pentru următoarele 90 de zile.

“Călătorii care au naţionalitate sau cetăţenie dublă a uneia dintre aceste ţări nu vor fi primi acces timp de 90 de zile pentru a intra în Statele Unite sau să li se elibereze vize de imigrant sau non-imigrant. Acei cetăţeni cu dublă cetăţenie sau care deţin vize de imigrare sau non-imigrant nu li se va permite să intre în Statele Unite ale Americii în această perioadă. Interviuri de viză generală, nu vor fi programate pentru rezidenţii acestor ţări în această perioadă”, notează Departamentul de Stat al SUA. 

Astfel, cetăţenii britanici care călătoresc în America şi care au paşaport cu dublă cetăţenie - cu ţările supuse interdicţiei - nu pot intra în SUA, scrie Mediafax. Cu toate acestea, noaptea trecută, un judecător american a emis o oprire temporară privind deportarea persoanelor care au sosit deja în SUA cu vize valabile şi au fost refuzaţi la controlul de frontieră. Mii de oameni au participat la proteste în aeroporturile din SUA.

Situaţia în care au fost puşi britanicii a declanşat rumoare în rândul parlamentarilor, comentează The Telegraph. Politicienii au spus zeci de mii de britanici ar putea fi prinşi în haosul de frontieră ca noi reguli de imigrare impuse de Trump şi a lovit în cei care au vacanţe sau călătorii de afaceri.

Theresa May n-are nici o treabă

Premierul britanic, Theresa May, a refuzat de două ori să condamne în mod public interdicţia domnului Trump privind refugiaţii din aceste şapte ţări. "Statele Unite ale Americii sunt responsabile pentru politica Statelor Unite cu privire la refugiaţi", a spus ea după ce i s-a cerut pentru a doua oară în conferinţa de presă să condamne înăsprirea de la frontierele SUA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-29

In legatura cu acest articol...

ZUCKERBERG îi dă replica lui TRUMP în scandalul imigranților. Vezi ce mesaj i-a transmis public fondatorul FACEBOOK
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray