2020-04-05 20:15

Panica se amplifică în IRAN: Prim-vicepreședintele țării, testat pozitiv pentru CORONAVIRUS

 |  14:30
Panica se amplifică în IRAN: Prim-vicepreședintele țării, testat pozitiv pentru CORONAVIRUS

Prim-vicepreședintele Iranului, Eshaq Jahangiri, a fost testat pozitiv pentru coronavirus. El este deja sub tratament. Totodată, peste 8% dintre parlamentarii iranieni au fost infectați cu virusul din China.

Mai mulți demnitari iranieni au fost infectați cu coronavirus, iar un înalt demnitar a murit luni. În speță a fost vorba despre consilierul președintelui.

Până miercuri, 23 de parlamentari au fost infectați cu coronavirus, potrivit The Guardian.

Bilanțul morților se apropie de 100

Ministerul Sănătăţii din Iran a anunţat, miercuri, decesul altor 15 persoane infectate cu noul coronavirus, bilanţul epidemiei în această ţară ajungând la 92 de decese din 2.922 de cazuri confirmate.

"Numărul de cazuri noi confirmate în ultimele 24 de ore este 586", a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului, Kianouche Jahanpour, în timpul unei conferinţe de presă, adăugând că "15 dintre aceste cazuri (de persoane) din păcate au decedat''.

Preşedintele iranian, Hassan Rouhani, a declarat miercuri că epidemia de coronavirus nou a afectat aproape toate provinciile ţării. ''Această boală se răspândeşte'', a spus şeful statului într-o şedinţă de guvern. ''A ajuns aproape în toate provinciile noastre şi într-un fel este o boală la nivel mondial'', a adăugat Rouhani.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine