2020-04-05 19:34

Papa Francisc ar fi BOLNAV! Și-a anulat, pentru a treia zi consecutiv, angajamentele oficiale

 |  14:08
Papa Francisc ar fi BOLNAV! Și-a anulat, pentru a treia zi consecutiv, angajamentele oficiale

Papa Francisc şi-a anulat, pentru a treia zi consecutiv, angajamentele oficiale. Cei care l-au vazut în public, miercuri, sustin ca Papa Francisc tușea și își sufla nasul, existand temerea ca Suveranul Pontif sa fi contractat coronavirusu.

Suveranul Pontif, în vârstă de 83 de ani, care a pierdut o parte dintr-un plămân în tinereţe, nu şi-a anulat nicioată atât de multe audienţe oficiale sau evenimente în cei şapte ani de când a fost numit.

Biroul de presă al Vaticanului a transmis că el îşi continuă munca din reşedinţa Santa Marta din Vatican şi că primeşte oameni în privat.

Sâmbătă, el a avut programate întâlniri cu şeful biroului episcopilor de la Vatican, ambasadorii săi în Liban şi Franţa şi cu arhiepiscopul Ucrainei.

Au fost anulate două audienţe oficiale de la Palatul Apostolic, unde Papa Francisc ar fi trebuit să susţină un discurs şi să întâlnească mai mulţi oameni, citeaza News.ro.

Duminică, Papa ar trebui să părăsească Vaticanul cu oficiali ai Sfântului Scaun pentru o săptămână de exerciţii spirituale în zona rurală a Romei, acţiune pe care Suveranul o întreprinde anual.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-29Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
29 Feb 2020

pai si chiar daca ar fi asa de ce la Vatican nu spun ei chestiile astea?pana nu e stire confirmata oficial nu poate fi decat barfa la nivel de radio-sant
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine