2019-10-14 22:07

PAPA Francisc, MESAJ după protestele anti-CORUPŢIE din România

 |  12:50
PAPA Francisc, MESAJ după protestele anti-CORUPŢIE din România

Corupţia începe cu puţin, apoi se ajunge la păcat şi decădere. Sunt vorbele Papei Francisc, rostite într-o predică la Vatican. Declaraţia a fost preluată şi de ediţia în limba română a Radio Vatican.

„Corupția începe cu puțin, cu dialog: "Dar nu, nu este adevărat că îți va face rău acest fruct! Mănâncă-l, este bun! Este un lucru mic, nimeni nu își dă seama. Fă-o, fă-o!" Și puţin câte puţin, puţin câte puţin, se cade în păcat, se cade în corupţie”, a sunat afirmaţia Papei.

Afirmaţiile Suveranului de la Vatican vin la câteva zile după ce L'Osservatore Romano, oficiosul Vaticanului, a publicat un articol despre situaţia din România, pe care o numeşte o "criză profundă", informează digi24.ro. Textul atrage atenţia şi asupra modului în care s-au comportat parlamentarii Puterii, atunci când preşedintele Klaus Iohannis a vorbit în Parlament.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-11Parerea ta...

MAFIA PSD.
11 Feb 2017

Tot globul pamantesc stie despre mafia psd si nenorocirile care le -a facut acest grup infractional in Romania.Axa hotilor si dezaxatilor ilici iliescu - nastase - ponta - dragnea au ingenuncheat Romania facand-o o tara din lumea a treia.
LACOMIA PREOTEASCA
11 Feb 2017

O familie de persoane in etate din Bucuresti s-a adresat Vaticanului referitor la faptul ca datorita lacomiei de a se construi o "Cathedral Plaza" langa Sf Iosif si mai mare, cu colaborarea serviciilor de paza si protectie, in data de 8.05.1999, s-a incercat sa fie produs un incendiu, prin ruperea intentionata a conductei de gaze, distrugerea bunurilor, exact in ziua in care Papa Ioan Paul al II lea vizita Bucurestiul! Cu complicitatea autoritatilor si a episcopului locului, s-a incercat musamalizarea si familia a fost amenintata de un preot care a obtinut o pozitie mai buna! bineinteles ca oamenii nu au fost despagubiti, ba inca si mai persecutati si chinuiti!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray