2019-08-18 16:09

Pedeapsă RECORD pentru un bărbat care a furat o telecomandă

 |  09:08
Pedeapsă RECORD pentru un bărbat care a furat o telecomandă

S-ar fi incadrat la o pedeapsa de 30 de ani de inchisoare, insa a primit "doar" 22. In noiembrie 2016, un american in varsta de 35 de ani a fost gasit vinovat de furtul unei telecomenzi, iar de curand a primit si vestea ca va trebui sa stea dupa gratii nu mai putin de 22 de ani.

Eric Bramwell a furat o telecomandă în 2015, august, dintr-un apartament din Wheaton, Illinois, dar când a încercat să fugă de la locul faptei, şi-a pierdut o mănuşă.

O mostră de ADN prelevată de poliţişti din accesoriul vestimentar l-a conectat pe individ de alte furturi din trecut, ceea ce i-a crescut semnificativ perioada pe care trebuie să o petreacă în arest, citeaza Mediafax.

Potrivit procurorilor care au lucrat la caz, bărbatul s-ar fi încadrat pentru cel puţin 30 de ani de închisoare.

"Activitatea ilegală a domnului Bramwell l-a ajuns într-un final din urmă", a declarat avocatul Robert Berlin. "Indiferent ce bunuri au fost sustrase, Bramwell a luat în râs legea de nenumărate ori”.

"A luat ce a vrut, de câte ori a vrut, şi s-a aşteptat să nu suporte consecinţe. Nu aşa funcţionează lucrurile, după cum a aflat şi domnul Eric Bramwell însuşi”, a completat avocatul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray