2020-07-11 17:27

Pentru prima oară în viața ei: Regina Elisabeta a postat CEVA pe Instagram

 |  13:04
Pentru prima oară în viața ei: Regina Elisabeta a postat CEVA pe Instagram

Regina Elisabeta a II-a a publicat ieri pentru prima oară un mesaj pe rețeaua socială Instagram. Suveranul britanic a postat pe Instagram un mesaj, iar acest lucru a creat vâlvă printre internauți. După cum se poate observa din fotografie, Regina a folosit un iPad pentru a posta mesajul pe Insta.

"Astăzi, în vizită la Muzeul Ştiinţei am dorit să găsesc o scrisoare din Arhivele Regale, redactată în 1843 şi trimisă stră-străbunicului meu, Prinţul Albert", a scris Regina pe contul oficial al Familiei Regale, care are 4,6 milioane de urmăritori. Mai exact, Familia Regală din Marea Britanie are milioane de urmăritori pe Facebook, Instagram şi Twitter.

Regina a postat o scrisoare primită de stră-stră-bunicul ei, Prințul Albert, din partea matematicianului Charles Babbage. Monarhul a vizitat, joi, Muzeul de Științe din South Kensington, Londra, dezvăluind o nouă expoziție numită „Top Secret” pentru deschiderea oficială a unui nou Centru Smith, după cum notează Daily Mail.  Pentru a marca ocazia, Regina a postat pentru prima oară pe Instagram pe pagina oficială a Familiei Regale, semnând mesajul cu numele de „Eilzabeth R”! https://www.instagram.com/p/ButJtIMnBrV/?utm_source=ig_embed

“Regina Elisabeta a Marii Britanii a publicat prima sa postare pe Instagram în timpul unei vizite la Muzeul de Ştiinţe din Londra. Se întâmplă la 43 de ani de când a trimis primul ei e-mail “, s-a spus la CNN. "Astăzi, în vizită la Muzeul Ştiinţei am dorit să găsesc o scrisoare din Arhivele Regale, redactată în 1843 şi trimisă stră-străbunicului meu, Prinţul Albert", a scris Regina pe contul oficial al Familiei Regale, care are 4,6 milioane de urmăritori. Mai exact, Familia Regală din Marea Britanie are milioane de urmăritori pe Facebook, Instagram şi Twitter.

Pentru posteritate

“Astăzi am avut plăcerea de a afla despre iniţiativele copiilor privind programarea şi mi se pare potrivit să public această postare pe Instagram, la Muzeul Ştiinţei, care a susţinut mereu tehnologia, inovaţia şi a inspirat viitoare generaţie de inventatori", a adăugat Regina.

"Suntem onoraţi că la deschiderea Smith Centre de la Muzeul Ştiinţei, Majestatea voastră a distribuit o postare pe Instagram pentru prima oară", a scris Muzeul Ştiinţei într-un comentariu la poza Reginei. "Suntem încântaţi că imaginea este cea a corespondenţei din Arhiva Regală între Charles Babbage şi stră-străbunicul Majestăţi voastre, Prinţul Albert, despre Difference Engine No. 1, aflat expus în galeria noastră 'Making the Modern World'", au adăugat responsabilii de Comunicare ai muzeului.

Regina a  vizitat muzeul pentru a anunţa expoziţia din vară şi pentru a inaugura un nou spaţiu, denumit "The Smith Centre".

Foto: Popsugar


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz