2020-01-26 02:24

Persoane care plănuiau atacuri teroriste în Belgia, arestate

 |  10:04
Persoane care plănuiau atacuri teroriste în Belgia, arestate

Autorităţile din Belgia au arestat două persoane, acuzate că plănuiau atacuri teroriste care vizau capitala Bruxelles și forțele de poliție, a transmis marți postul RTBF, citat de agenția DPA, potrivit Agerpres.

Un număr de şase persoane au fost reţinute în total în timpul unor raiduri ale poliției efectuate luni la Bruxelles, în Brabantul Valon și în apropiere de Liege (est). Patru dintre cei șase reţinuţi au fost eliberați, în timp ce doi au fost arestați pentru participarea la activitățile unei grupări teroriste.

Potrivit Reuters, în timpul perchezițiilor, poliția a descoperit uniforme militare și materiale de propagandă în favoarea grupării teroriste Statul Islamic.

Până în prezent, nu a fost stabilită nicio conexiune cu atacurile teroriste de luna trecută din Paris, soldate cu 130 de morți și peste 300 de răniți.

Nivelul de alertă la secțiile de poliție din Bruxelles a fost crescut în urma unor informații privind o amenințare împotriva unei secții de poliție din Grand Place. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-29Parerea ta...

HAZNAUA EUROPENA
30 Dec 2015

Elena din Nemtalarie a dat foc lumi si acum se vad repercursiunile . Acum sa raspunda la tribunalul de la Haga pentru colaborare cu teroristi .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine