2020-03-29 04:12

Planul UK de a face față epidemiei de CORONAVIRUS COVID-19. Îi vizează pe cetățenii care au peste 70 de ani

 |  16:32
Planul UK de a face față epidemiei de CORONAVIRUS COVID-19. Îi vizează pe cetățenii care au peste 70 de ani

Planul de acţiune al Regatului Unit pentru combaterea coronavirusului, care urmează să fie implementat în următoarele săptămâni, include izolarea persoanelor de peste 70 de ani până la patru luni, a anunţat duminică ministrul sănătăţii, Matt Hancock, relatează Reuters.

Întrebat de Sky News dacă oamenilor li se va spune să se autoizoleze până la patru luni, Hancock a spus: "Acesta este planul, da, în mod clar acesta este planul de acţiune... Îl vom prezenta cu mai multe detalii când va fi momentul potrivit, pentru că înţelegem ce înseamnă să le ceri asta celor în vârstă şi celor vulnerabili, şi este pentru propria lor protecţie", conform Agerpres.ro.

Matt Hancock a mai spus că anunţul va veni "cu siguranţă în următoarele săptămâni".

Joi seară, prim-ministrul britanic Boris Johnson, a prezentat noi date şi măsuri privind COVID-19. Între 5.000 şi 10.000 de persoane sunt „probabil" infectate în Regatul Unit, a precizat consilierul ştiinţific al Guvernului.

„Este cea mai rea criză de sănătate publică a acestei generaţii", a declarat el într-o conferinţă de presă, citeaza News.ro.

Totuşi, deocamdată, nu sunt interzise adunările şi nici nu vor fi închise şcolile. Guvernul recomandă ca toţi cei care prezintă simptome, chiar dacă uşoare, să se izoleze timp de şapte zile.

Autorităţile britanice sunt de părere, după consultări cu cercetători, că populaţia trebuie să fie expusă la coronavirus pentru a dezvolta imunitate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-15Parerea ta...

ISTORIC
15 Mar 2020

Sa vina toti migranti din Turcia si Africa in plimbare . Atunci sa vezi distrugerea capitalizmului cu 3 viteze
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine