2020-06-01 09:17

Ploaie de BANI pe autostradă. Șoferii au oprit să adune bancnotele care zburau dintr-o mașină blindată

 |  13:38
Ploaie de BANI pe autostradă. Șoferii au oprit să adune bancnotele care zburau dintr-o mașină blindată

Mai mulţi şoferi şi-au oprit maşinile şi au încercat să strângă cât mai multe bancnote care „zburau” pe o autostradă din Georgia, Statele Unite, transmite poliţia, citată de Fox News.

Departamentul de Poliţie din Dunwoody susţine că în jurul orei 08.00 marţi dimineaţă aproape 175.000 de dolari ar fi „zburat” pe şosea.

Persoanele care au sunat la serviciul de urgenţe au spus că peste 15 autoturisme erau parcate pe autostradă, iar şoferii „încercau cu disperare” să prindă cât mai multe bancnote, potrivit unei postări publicate de Departamentul de Poliţie din Dunwoody pe Facebook.

La scurt timp după ce agenţii de poliţie au ajuns la faţa locului, aceştia au încercat, împreună cu echipajul, să recupereze câteva sute de dolari, dar majoritatea bancnotelor au fost luate rapid de „degetele lipicioase ale trecătorilor”.

„Chiar dacă înţelegem tentaţia, incidentul constituie totuşi furt şi banii trebuie returnaţi”, au scris poliţiştii pe Facebook, potrivit Mediafax.

„Suntem fericiţi că nu au avut loc accidente şi că nu au fost pietoni răniţi în urma furtunii de bani”, au adăugat poliţiştii. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine