2019-11-14 16:46

UPDATE. TRAGEDIE: Pod PRABUȘIT în Italia, lângă Genova. Sunt 30 MORȚI

 |  15:12
UPDATE. TRAGEDIE: Pod PRABUȘIT în Italia, lângă Genova. Sunt 30 MORȚI

Un pod rutier pe de autostrada A10 s-a prăbuşit în apropiere de oraşul Genova, a anunţat poliţia italiană. Un prim bilanț indică 11 morți. Foarte probabil, numărul victimelor este mai mare, pentru că sub respectivul pod există case. Sute de pompieri și medici sunt acum la fața locului. Cauza prăbușirii a fost după primele informații proasta întreținere a infrastructurii, deși în urmă cu doi ani ar fi avut loc lucrări de consolidare a viaductului.

UPDATE 22.00 Matteo Salvini a anunțat cu puțin timp în urmă că numărul morților a ajuns la 30. 

UPDATE 16.34.  Numărul morților după prăbușirea viaductului în Italia e în creștere. A ajuns la 22 de morți, anunță presa italiană.

UPDATE 15.13. O persoană a fost scoasă în viaţă, marţi, dintre dărâmăturile viaductului care s-a surpat în apropiere de oraşul Genova (nord) şi era transportată cu un elicopter la spital, potrivit Ansa.

Podul, parte a autostrăzii A10, are o înălţime de aproximativ 50 de metri, potrivit presei italiene, care relatează că mai multe vehicule ar fi afectate de incident.

Agenţia publică de ştiri ANSA relatează că mai multe persoane au murit după ce câteva vehicule au fost zdrobite de bucăţile de pod căzute. Şeful serviciului local de ambulanţă a declarat că se estimează că zeci de persoane au decedat, informează agenţia Adnkronos, citată de Sputnik News.

Din primele informații, se pare că podul s-a prăbușit în jurul orei prânzului, la o oră de trafic intens, în timpul unei furtuni. Podul Morandi este construit in anii '60, iar bucata căzuta are si zeci de metri. Podul asigură legătura între regiunile Lombardia şi Piemont, situate în nord, şi plajele din Liguria, iar principala autostradă asigură, către vest, legătura cu Franţa.

Vom reveni cu detalii!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-14Parerea ta...

ANONIM
14 Aug 2018

PARCA NU PREA SINT FOARE PRIN BETONUL ALA . SA FACUT LA FEL CA DEZVOLTATORI STRATEGICI AI NOSTRI DIN MAFIA TIGANEASCA SI PRIMARI
Doresc sa comentezMAI VECHI...

S-a smintit Arafat? Un elicopter SMURD cu patru persoane la bord s-a prăbuşit, luni, 15 decembrie 2014, în Lacul Siutghiol din judeţul Constanţa. Toţi cei patru membri ai echipajului - pilot, copilot, medic, asistentă - au decedat
16 Dec 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray