2020-07-03 14:09

Poliţia germană a dejucat un ATAC care urma să aibă loc la semimaratonul de la BERLIN

 |  19:34
Poliţia germană a dejucat un ATAC care urma să aibă loc la semimaratonul de la BERLIN

Poliţia germană a reţinut la Berlin patru bărbaţi care ar avea legătură cu atacul din 2016 de la Târgul de Crăciun din capitala Germaniei. Dintre cei patru, unul plănuia să atace cu cuţitul spectatorii, la semimaratonul de la Berlin

Poliţiştii au găsit două cuţite ascuţite în timpul unei descinderi la locuinţa bărbatului care plănuia atacul la semimaratonul de duminică.

“Încă evaluăm situaţia. Probabil a fost o situaţie la limită”, a declarat un anchetator, relatează Die Welt, potrivit News.ro.

Suspectul voia să răzbune moartea lui Anis Amri, tunisianul care a ucis 12 persoane şi a rănit alte 12 intrând cu camionul în mulţime, la Târgul de Crăciun de la Berlin. Bărbatul nu reprezenta însă o “ameninţare concretă”, deoarece era sub supraveghere de mai mult timp.

Ceilalţi trei suspecţi ar avea de asemenea legături cu Amri.

Potrivit organizatorilor, la ediţia din acest an a semimaratonului de la Berlin au participat 32.000 de persoane.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-08Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Apr 2018

asta e FAKE NEWS..de ce? uite de aia "Poliţiştii au găsit două cuţite ascuţite în timpul unei descinderi la locuinţa bărbatului care plănuia atacul la semimaratonul de duminică".............care DRACU nu are in casa DouA CutitE????????? ce asta inseamna ca esti tERORIST?????????????...bai baieti mai rasfirati...SIKTIRRRRRRRR...FAKE NEWS...orice baba are in casa cutite ascutite...sa-i arestati pe toti care au cutite in casa
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz