2019-10-14 06:28

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, este INTEROGAT în două dosare de corupție

 |  11:48
Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, este INTEROGAT în două dosare de corupție

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost interogat vineri, pentru a şaptea oară, în două dosare de presupuse fapte de corupţie, au relatat media israeliene, citate de AFP.

Anchetatorii au sosit la reşedinţa oficială a prim-ministrului israelian, de la Ierusalim, puţin înainte de ora locală 09:00 (07:00 GMT) pentru un nou interogatoriu, care de obicei durează câteva ore.

Într-una dintre anchete, care este aproape de încheiere, Netanyahu este suspectat că a primit ilegal cadouri de la personalităţi foarte bogate, printre care miliardarul australian James Packer şi un producător de la Hollywood, Arnon Milchan.

Valoarea totală a acestor cadouri a fost cifrată de mass-media la zeci de mii de dolari. Milchan, vechi prieten al premierului, a fost la rândul său interogat în septembrie.

Cea de-a doua anchetă încearcă să stabilească dacă Netanyahu ar fi încercat să încheie un acord secret cu proprietarul ziarului Yediot Aharonot pentru o acoperire mediatică favorabilă din partea cotidianului israelian.

Netanyahu a negat mereu orice neregulă şi s-a declarat victima unei campanii pentru a-l înlătura de la putere, anunță Agerpres.

Potrivit ministrului justiţiei Ayelet Shaked, Benjamin Netanyahu nu ia în calcul demisia în cazul în care va fi inculpat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray