2019-11-15 00:20

Presa GERMANĂ: „Rusia are mai multe RACHETE de croazieră decât se credea…”

 |  16:22
Presa GERMANĂ: „Rusia are mai multe RACHETE de croazieră decât se credea…”

Rusia are mai multe rachete de croazieră SSC-8, cu rază medie de acţiune, decât se credea anterior, a relatat, duminică, ziarul german Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAZ), citând o sursă nenominalizată din serviciile de informaţii occidentale, transmite DPA, preluată de Agerpres.

NATO declară că sistemul de arme încalcă Tratatul Forţelor Nucleare Intermediare (INF), un acord de dezarmare din 1987, din care Statele Unite şi Rusia au anunţat că se retrag săptămâna trecută. Statele Unite au acuzat de mult timp Rusia de încălcare a pactului. Potrivit FAZ, în plus faţă de un batalion de antrenare la situl de testare a rachetelor de la Kapustin Iar din sudul Rusiei şi altul în Kamîşlov, la est de Ekaterinburg, există alte două locuri unde sunt staţionate batalioane şi rachete: unul la Mozdok în Osetia de Nord şi altul la Şuia lângă Moscova. Fiecare dintre cele patru batalioane au patru lansatoare pe roţi cu câte patru rachete, a relatat ziarul. Asta înseamnă că Rusia are cel puţin 64 de rachete SSC-8, care pot fi armate fie cu focoase convenţionale sau nucleare. Racheta are o bătaie de până la 2.350 de kilometri. Transportând un focos convenţional de 500 de kilograme, raza de acţiune este de aproximativ 2.000 de kilometri, scrie ziarul. Tratatul INF dintre Washington şi Moscova interzice dezvoltarea şi deţinerea de rachete nucleare sau de croazieră cu o rază de acţiune între 500 şi 5.500 de kilometri. Rusia susţine că sistemele sale de arme au o rază de acţiune de 480 de kilometri, aminteşte agenţia germană de presă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-10Parerea ta...

VIN OAMENI VERZI - ROSI .
10 Feb 2019

SE MUTA POLUL MAGNETIC AL PAMINTULUI . ANIHILAREA LA TOATA ELECTRONICA SOFISTICATA ESTE ; RACHETA CU EXPLOZIE ELECTRONICA , CU RAZA DE 5 - 10 KM . DICTRUGE TOATE APARATELE SI CIRCUITELE ELECTRONICE DIN RAZA LOR . O SINGURA VALIZA FACE RAVAGII . CU 10 000 DE EURO ANIHILEZI O ARMATA . FOLOSESTE STEAGURI , FUM SI TRANSMISIONISTI VOCALI TERESTRI , PENTRU CONVORBIRI INTRE EI . FLUIERA LA NAI . HA , HA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray