2020-06-03 13:51

Președintele Vietnamului s-a întâlnit cu președintele Donald Trump

 |  13:32
Președintele Vietnamului s-a întâlnit cu președintele Donald Trump

Secretarul general al partidului și președintele Vietnamului Nguyễn Phú Trọng, au avut o întrevedere cu președintele american Donald Trump la Palatul Prezidențial din Hanoi miercuri 27 februarie. Președintele Trump este în Vietnam sosit marți noaptea pentru al doilea summit cu liderul suprem de la Phenian Kim Jong-un.

Trump și Kim vor avea o cină privată miercuri

Miercuri 27 februarie în prima zi a celui de-al doilea Summit al RPDC-SUA din Hanoi, președintele american Donald Trump și președintele RPDC, Kim Jong Un, vor avea o întâlnire tete-a-tete, în cadrul unei cine private.

În conformitate cu programul prezentat de staff-ul președintelui Trump pentru miercuri, liderul de la Washington se va întâlni, la ora locală 18,30, cu Kim la Hotel Metropolitan din Hanoi - monument istoric din epoca colonială franceză. Cei doi vor avea o conversație unică de 20 de minute înainte de o cină programată să dureze puțin peste o oră și jumătate. Cina este programată să dureze aproximativ 90 de minute și să se încheie în jurul orei 20:35, ora locală este.

De altfel măsurile de securitate sunt mult înăsprite în zona hotelului Metropole și The Guest House (Vietnam: Nhà khách Chính phủ ) - un monument istoric din districtul Hoàn Kiếm, Hanoi. Cele două locuri sunt considerate locațiile activităților summitului.

Trump nelipsit de pe Twitter

 

De îndată ce a sosit la Hanoi în seara de marți pentru summit, președintele SUA, Donald Trump, a declarat: "tocmai am sosit în Vietnam, mulțumesc tuturor oamenilor pentru fastuoasa primire în Hanoi, mulțimilor imense și primirii făcute cu atâta dragoste!" 

Forțele de securitate au fost desfășurate în jurul hotelurilor Metropole și Melia pentru securitatea delegațiilor internaționale care participă la Summitul RPDC-SUA dar și pentru reporterii care acoperă evenimentul.

Dealtfel președintele american Donald Trump și-a exprimat mulțumirile pe Twitter față de poporul vietnamez pentru recepția cu mare fast oferită oaspeților la Hanoi. 

Toate hotelurile de lux sunt ocupate 100%

 

Toate hotelurile de lux de 4 și 5 stele din Hanoi au fost ocupate 100% înaintea celui de-al doilea Summit al RPDC-SUA. Potrivit ziarului Giao Thông (Trafic), cele mai multe hoteluri de trei sau cinci stele din cartierele urbane sunt rezervate până la sfârșitul lunii februarie.

Cele mai importante hoteluri de cinci stele, inclusiv Hilton, Daewoo, Melia, Sheraton, InterContinental, De L'Opera, Apricot, Crowne Plaza West Hanoi, Sofitel Metropole și JW Marriott, au dezvăluit că nu au locuri  vacante până în martie.

"Toate camerele noastre sunt ocupate de acum până la mijlocul sau chiar sfârșitul lunii martie. În timpul Summit-ului RPDC-SUA, cei care au însoțit delegațiile oficiale ale celor două state, au făcut rezervări pentru a rămâne în continuare. Un grup a rezervat chiar mai mult de 100 de camere VIP înainte și după eveniment", a spus un reprezentant al hotelului Hanoi Daewoo.

Capitala Vietnamului dispune de aproape 3.550 unități de cazare turistică (hoteluri, apartamente și pensiuni turistice), cu un total de 60.516 de camere.

Potrivit site-ului Price of Travel , din cele 137 de orașe turistice fiind printre cele mai ieftine din lume, clasate în ianuarie 2019. Vietnam are trei orașe listate în top 10. Dintre acestea, Hanoi a fost numit cel mai ieftin pentru turiști, cu un cost mediu de 18,29 dolari pe zi, urmat de Ho Chi Minh City cu 19,47 dolari și Hoi An cu 21,2 dolari/zi.

Toate hotelurile și restaurantele  din apropierea lacului Hoan Kiem au fost rezervate de agențiile de știri internaționale pentru a înregistra evenimentul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine