2019-10-19 15:15

Prima convorbire Trump-Putin

 |  14:12
Prima convorbire Trump-Putin

Noul preşedinte american Donald Trump va avea sâmbătă prima convorbire cu omologul său rus Vladimir Putin. Nu faţă în faţă, ci telefonică. Casa Albă nu a confirmat informaţia, însă aceasta este dată ca şi certă de purtătorul de cuvânt al Kremlinului, citat de agenţia rusă Itar-Tass.

Potrivit oficialului de la Kremlin, în acest moment nu se ştie când va avea loc şi prima întrevedere oficială a celor doi preşedinţi. Presa americană subliniază totuşi că o asdtfel de întâlnire nu va avea loc prea curând, pentur că ea ar avea nevoie de câteva luni de zile pentru a fi pregătită.

Donad Trump a avut declaraţii contradictorii în campania electorală vis-à-vis de Rusia, informează digi24.ro. A spus la un moment dat că l-a întâlnit pe Vladimir Putin, pentru ca mai apoi să susţină că nu l-a văzut niciodată pe liderul rus.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-27

In legatura cu acest articol...

Cazul Snowden. Putin, încă o sfidare la adresa Americii

Viitorul șef al Pentagonului: ”Putin vrea să rupă NATO”

OBAMA către TRUMP: PUTIN nu joacă în echipa noastră!

Ce vrea PUTIN să obțină de la TRUMP afectează direct ROMÂNIA. Analiza unui fost director CIA

Ce cadou de Craciun a primit Donald Trump de la Vladimir Putin
Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray