2020-08-03 15:10

Prima doamnă a Braziliei și un ministru, infectați cu coronavirus. Anunțul a fost făcut de președinte

 |  11:00
 Prima doamnă a Braziliei și un ministru, infectați cu coronavirus. Anunțul a fost făcut de președinte

Soţia preşedintelui brazilian Jair Bolsonaro şi unul dintre miniştrii săi au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19, potrivit unui comunicat oficial al administrației prezidențiale difuzat joi, relatează Reuters.

La doar câteva zile după ce Jair Bolsonaro a declarat că a fost testat negativ după săptămâni de carantină, soţia acestuia, Michelle, a fost testată pozitiv, a indicat biroul prezidenţial.

”Prima doamnă Michelle Bolsonaro a fost pozitivă pentru COVID-19 joi. Ea este în stare bună şi va urma toate protocoalele stabilite”, a indicat sursa citată, referindu-se la boala cauzată de noul coronavirus.

Cu puţin timp înainte, ministrul Ştiinţei şi Tehnologiei din Brazilia, Marcos Pontes, a declarat că a fost testat din nou pozitiv, devenind al cincilea ministru din guvernul lui Bolsonaro diagnosticat cu boala COVID-19.

Aceste cazuri sunt un semn palpabil al dimensiunii focarului din Brazilia, care a înregistrat miercuri noi recorduri pentru cazuri de COVID-19 şi decese cauzate de această boală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz