2019-10-15 17:04

Prima promisiune MAJORĂ din campanie încălcată de Donald Trump

 |  09:25
Prima promisiune MAJORĂ din campanie încălcată de Donald Trump

Speranțele multora că va fi o diferență radicală între candidatul Donald Trump și președintele Donald Trump par să se adeverească. Din păcate, judecând după primele două zile de mandat, diferența este în sens negativ. Trump a început printr-o declarație la sediul CIA în care a invocat posibilitatea unei noi invazii a Irakului, iar ieri a anunțat, printr-un consilier, că nu-și va respecta o promisiune majoră din campanie.

Trump nu îşi va face publică declaraţia fiscală, a anunţat consiliera sa Kellyanne Conway pentru ABC News, informează Agerpres. Conway a insistat că aceasta nu este o problemă pentru electoratul miliardarului.

„Oamenilor nu le-a păsat. Au votat pentru el și permiteți-mi să fiu foarte clară: majoritatea americanilor sunt foarte preocupați de cum vor arăta propriile lor declarații fiscale pe durata mandatului președintelui Trump, nu cum arată ale lui”, a spus Conway duminică.

Un sondaj de opinie recent pentru Washington Post și ABC a arătat că 74% din americani, inclusiv 53% din republicani consideră că Trump ar trebui să facă publice documentele respective, notează DPA.

Donald Trump este primul președinte american care a încălcat tradiția de decenii de a-și face publice declarațiile fiscale încă din timpul campaniei electorale. Motivul invocat a fost că declarațiile sunt încă în curs de auditare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray