2020-02-18 12:51

Primarul Chişinăului, după prăbuşirea elicopterului SMURD: Uneori zici că e blestem...

 |  08:36
Primarul Chişinăului, după prăbuşirea elicopterului SMURD: Uneori zici că e blestem...

Primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a declarat joi, după prăbuşirea elicopterului SMURD, că este o tragedie care îl face să se gândească dacă nu cumva este un blestem ca lucrurile să nu meargă bine.

"Ploaia a <<înecat>> un echipaj SMURD, cel mai probabil aceasta a fost cauza. Este oribil ceea ce s-a întâmplat. O tragedie care m-a lăsat fără cuvinte. Uneori zici că e blestem să nu meargă bine lucrurile între cele două maluri ale Prutului. Cei care au dorit să facă bine, să salveze încă o viaţă de om, după ani la rând şi-au riscat viaţa salvând vieţi omeneşti, nu au avut cum să se salveze pe ei înşişi", a scris Dorin Chirtoacă, pe pagina sa de Facebook.

Primarul Chişinăului a transmis condoleanţe familiilor, rudelor şi apropiaţilor celor care au murit în accidentul aviatic.

"Vom coborî drapelul în bernă la Primăria Chişinău, mâine, vineri, 3 iunie. Dumnezeu să-i odihnească! (...) La fel ca jertfa celor împuscaţi în '40 la ocupaţie, a celor deportaţi în '41 şi '49, a celor închişi în GULAG-ul sovietic, la fel ca jertfa Doinei şi a lui Ion, a celor de la 7 aprilie 2009, a lui Victor Nour, tânărul omorat la Iaşi ş.a. Astăzi ploaia a "înecat" un echipaj SMURD, cel mai probabil aceasta a fost cauza. Fără supărare, de multe ori am impresia că răutatea care a început să prevaleze în ultima vreme, nu ne permite să deosebim adevăratele tragedii şi probleme grave cu care ne confruntăm, de problemele de zi cu zi şi alte lucruri care ne mai complică viaţa", a precizat Dorin Chirtoacă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-03Parerea ta...

IVAN
03 Iun 2016

Pirtoca, da ti bah baietule demisia! Sa vie igor dondon in locul tau!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine