2020-02-28 17:20

Primarul Londrei a pus piciorul în prag

 |  17:07
Primarul Londrei a pus piciorul în prag

În încercarea disperată de a îmbunătăţi calitatea aerului din Londra, primarul Sadiq Khan a introdus de luni o taxa pentru toate maşinile mai vechi şi mai poluante, furgonetelor şi motocicletelor. Șoferii acestor mijlocace de transport vor fi nevoiţi să plătească 12,50 lire sterline pentru a intra în centrul metropolei londoneze, scrie Mediafax.

Taxa Zonei cu Emisii Ultra Reduse (Ultra Low Emissions Zones - ULEZ) se aplică, în general, autovehiculelor ce funcţionează pe carburant de tip benzină, înregistrate pentru prima dată înainte de 2006 şi pentru modele de tip diesel, înregistrate înainte de 2015.

În timpul zilei, de luni până vineri, majoritatea şoferilor trebuie să achite o taxă de 11,50 lire pentru a intra în aceeaşi zonă.

„Toxicitatea aerului este un ucigaş invizibil, responsabil pentru una dintre cele mai mari urgenţe naţionale din domeniul sănătăţii generaţiei noastre. ULEZ este elementul central al planurilor noastre de a curăţa aerul londonez, cele mai îndrăzneţ plan pentru orice oraş de pe planetă, iar ochii lumii sunt aţintiţi asupra noastră”, a declarat primarul Sadiq Khan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-08Parerea ta...

ANONIM
09 Apr 2019

Mari boieri sint condusi de un tuciuriu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine