2020-08-10 02:06

Primul discurs al lui Hillary Clinton după marea înfrângere

 |  19:35
Primul discurs al lui Hillary Clinton după marea înfrângere

Candidata democrată în alegerile prezidențiale desfășurate marți în SUA, Hillary Clinton, și-a exprimat miercuri speranța că republicanul Donald Trump, care a câștigat scrutinul, va fi un președinte de succes pentru toți americanii și că acesta trebuie să construiască o Americă care să fie plină de speranță și incluzivă, notează Reuters și AFP.

Clinton, care s-a adresat susținătorilor săi strânși în sala de conferințe a unui hotel din Manhattan, New York, a estimat că rezultatele alegerilor, de care s-a declarat ''dezamăgită, sunt unele dureroase''.

”L-am felicitat pe Donald Trump și m-am oferit să lucrez cu el. Îmi pare rău că nu am câștigat aceste alegeri. Sunt mândră pentru campania pe care am făcut-o împreună. Știu cât de dezamăgiți sunteți, și eu sunt la fel, la fel ca zeci de milioane de americani care și-au investi visele. Această campanie nu era legată de o singură persoană, ci de construirea unei Americi care să-i includă pe toți pentru că națiunea e mai dezbinată decât credeam. Trebuie să-i dăm o șansă lui Donald Trump.” a spus Clinton.

Ea a subliniat că statul de drept, drepturile egale și libertatea religioasă trebuie să fie apărate și respectate în SUA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-09Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
09 Noi 2016

CARE V-ATI PUS BANII LA FUNDATIA CLINTON......ATI MIZAT PE UN CAL MORT....GAME OVER
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz