2020-02-23 10:29

Prins că a FURAT un sendviș, un parlamentar și-a dat DEMISIA

 |  23:22
Prins că a FURAT un sendviș, un parlamentar și-a dat DEMISIA

Darij Krajcic, membru în Parlamentul Sloveniei, a furat un sendviș dintr-un magazin pentru că, spune el, a vrut să facă un „experiment social” și să verifice securitatea locației, fiind supărat că angajații de acolo nu l-au băgat în seamă, potrivit Libertatea.ro

Deși s-a întors mai târziu să plătească pentru sendviș, demnitarul sloven a sfârșit prin a-și da demisia. De ce? Pentru că, în urma așa-zisului experiment, el a făcut publică întâmplarea și s-a trezit cu o avalanșă de critici din partea urmăritorilor. În cele din urmă, el a cedat și a renunțat la fotoliul de parlamentar.

„Am stat vreo trei minute în fața tejghelei. Nimeni nu a venit după mine, nimeni nu a țipat”, a spus demnitarul sloven.

Niciun angajat al magazinului nu observase incidentul, iar lucrurile probabil că ar fi rămas așa, dacă Krajcic nu s-ar fi întors să plătească produsul. La început, colegii săi au râs de eveniment, dar ulterior liderul partidului LMS a calificat acțiunile sale drept „inacceptabile”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-15Parerea ta...

MAFIA PSD
16 Feb 2019

In Romania mafia psd a confiscat si furat o tara . In fruntea camerelor parlamentului sunt doi hoti. Șeful camerei deputatilor a FURAT BANII DE HRANA A COPIILOR ORFANI DIN TELEORMAN SI ESTE INCA IN FUNCTIE HUUUUUU...!!!!!! GUNOAIE BOLSEVICE...!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine