2020-02-26 00:36

Prinţul Albert de Monaco a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge şi l-a nominalizat pe Francois Hollande

 |  07:49
Prinţul Albert de Monaco a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge şi l-a nominalizat pe Francois Hollande

Prinţul Albert de Monaco a acceptat miercuri provocarea „Ice Bucket Challenge", turnându-şi o găleată de apă cu gheaţă în cap în beneficiul unei asociaţii de caritate. De asemenea, prinţul l-a nominalizat la rândul său pe preşedintele francez François Hollande, relatează AFP, citat de Mediafax.

Într-o înregistrare video care a fost postată miercuri dimineaţa pe contul de Facebook al principatului, prinţul Albert de Monaco apare purtând o cămaşă albă şi îi mulţumeşte în engleză celui care l-a nominalizat, şi anume fostului jucător irlandez de rugby Brian O'Driscoll.

"Sunt foarte fericit şi mândru să iau parte la acest proiect extraordinar şi aş fi fericit să fac personal o donaţie LSA”, a afirmat prinţul Albert de Monaco.

"Aş dori să-l «nominalizez» pe preşedintele François Hollande din Franţa, (pe cofondatorul şi preşedintele) Philip Knight de la Nike şi pe prinţul Haakon din Norvegia", a completat prinţul.

"Să începem", a spus Albert de Monaco, moment în care şi-a turnat o găleată de apă cu gheaţă în cap.

"ALS Ice Bucket Challenge" are ca obiectiv susţinerea asociaţiei ALS, care luptă împotriva bolii Charcot.

La 29 august, asociaţia primise donaţii în valoare de peste 100 de milioane de dolari de la aproximativ trei milioane de persoane, faţă de 2,8 milioane cât primise anul trecut în aceeaşi perioadă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine