2020-08-04 20:32

Prințul PHILIP, soțul reginei ELISABETA a II-a, a împlinit 98 de ani

 |  14:48
Prințul PHILIP, soțul reginei ELISABETA a II-a, a împlinit 98 de ani

Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a de peste şapte decenii - cel mai longeviv consort din istoria Mării Britanii - împlineşte luni 98 de ani, relatează Press Association, preluată de Agerpres.

Palatul Buckingham, Palatul Kensington, Clarence House - reşedinţa oficială a prinţului Charles şi a soţiei sale Camilla, din centrul Londrei -, şi contul oficial de Twitter al ducelui de York au transmis urări cu ocazia zilei de naştere a ducelui de Edinburgh.

Prinţul Philip, care este căsătorit cu regina Elisabeta a II-a de mai bine de 71 de ani, se apropie de cea de-a 100-a aniversare, în 2021.

Salve de tun vor fi trase luni după-amiază în onoarea ducelui de Edinburgh de către artileria regală, în Parcul Hyde din Londra.

După cum era de aşteptat, prinţul Philip, care s-a retras din funcţiile publice în 2017, nu a participat la evenimentele oficiale organizate cu ocazia vizitei de stat de săptămâna trecută a preşedintelui american Donald Trump şi a soţiei sale Melania.

El le-a trimis o jachetă personalizată Air Force One drept cadou preşedintelui Trump şi primei doamne a Statelor Unite.

Prinţul Philip îşi petrece majoritatea timpului la Wood Farm, pe domeniul regal Sandringham din Norfolk, unde citeşte, pictează şi se întâlneşte cu prietenii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz