2019-10-15 16:44

PROCURORII generali din 16 state americane îl sfidează pe TRUMP. Vezi cum califică ei decretul ANTI-IMIGRAȚIE

 |  00:59
PROCURORII generali din 16 state americane îl sfidează pe TRUMP. Vezi cum califică ei decretul ANTI-IMIGRAȚIE

Procurorii generali din 16 state americane, reprezentând aproape o treime din populația SUA, au condamnat, duminică, decretul împotriva imigrației semnat de președintele Donald Trump, și au promis să îl "combată cu toate mijloacele de care dispun", relatează AFP, preluată de Agerpres.

"Condamnăm decretul președintelui Trump, care este contrar Constituției, valorilor Americii și ilegal, și vom acționa împreună pentru a ne asigura că guvernul federal ascultă de Constituție, respectă istoria noastră de națiune întemeiată pe imigrație și nu vizează pe nimeni doar din cauza naționalității sau a religiei sale", au afirmat Procurorii generali, într-o declarație comună.

Reamintind că mai mulți judecători au blocat deja o parte a decretului, cei 16 procurori generali au promis să facă totul "pentru ca un număr cât mai mic de persoane să sufere din cauza situației haotice pe care a provocat-o".

Pe lângă Procurorul general din Illinois, care a luat inițiativa acestei declarații, au mai semnat procurorii generali din California, Connecticut, Districtul Columbia (capitala), Hawaii, Iowa, Maine, Maryland, Massachusetts, New Mexico, New York, Oregon, Pennsylvania, Vermont, Virginia și Washington.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-30Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray