2019-08-17 23:55

Proteste de amploare anti-TRUMP

 |  09:23
Proteste de amploare anti-TRUMP

Ziariştii de la Foxnews.com au intrat în posesia unei înregistrări audio a unei organizaţii pe nume #DisruptJ20, care plănuieşte proteste de amploare şi boicotarea ceremoniei de depunere a jurământului noului preşedinte american Donald Trump, eveniment care are loc pentru 20 ianuarie. Membrii grupului susţin că vor face „tot posibilul” pentru a da peste cap ceremonia.

Organizaţia #DisruptJ20 a anunţat deja săptămâna aceasta în cadrul unei conferinţe de presă planurile de a-i zdruncina ceremonia de depunere a jurământului lui Trump, dar şi zilele premergătoare evenimentului. FoxNews a intrat în posesia unei înregistrări audio, realizată de Trevor Loudon de la Capital Research Center,  a unei întâlniri DisruptJ20 de pe 8 ianuarie dintr-o biserică din Washinfton, ce stă mărturie a „boicotului” planificat de respectiva grupare. Înregistrarea audio pare a surprinde o femeie, membră a respectivei organizaţii, care detaliază planurile de a „face tot posibilul pentru a încerca să oprim oamenii să ajungă la inaugurare.”

Planul începe cu o acţiune descrisă drept o „petrecere dansantă” în faţa casei lui Mike Pence, vicepreşedintele ales al SUA, pe 18 ianuarie, cu doar câteva zile înainte ca acesta să se mute în reşedinţa oficială. Pe 19 ianuarie este vizat grupul pro-Trump "DeploraBall", văzut drept „o organizaţie alt right („alternative right” – dreapta de alternativă-n.r.) neo-nazistă...un partid afiliat lui Trump”, care organizează o petrecere. "O să le distrugem petrecerea", spune femeie din înregistrarea audio.

De asemenea, în dimineaţa inaugurării, membrii organizaţiei respective plănuiesc să blocheze punctele de intrare, străzile şi să boicoteze transportul. "Vom realiza blocaje", mai spune femeia în înregistrarea audio. "Vom bloca punctele de control din zonele de securitate dar şi drumurile şi alte modalităţi de transport din oraş”.

Un alt proteste va fi organizat de gruparea  ANSWER, for Act Now to Stop War & End Racism. Pagina de Facebook a organizaţiei respective anunţă un „Protest la Inaugurare: Ridică-te împotriva lui Trump, a războiului, a rasismului şi a inagalităţii” duminică, de aproape 7000 de persoane. Nu în ultimul rând, o grupare pro-Clinton, intitulată “RoaRR 4 Hillary” plănuieşte un protest format dintr-un milion de femei, pe 21 ianuarie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray