2020-08-08 06:51

Purtarea măştii în aer liber, obligatorie şi în New Jersey

 |  12:00
Purtarea măştii în aer liber, obligatorie şi în New Jersey

Purtarea măștii faciale in aer liber, obligatorie atunci cand distantarea sociala nu este posibila, conform unui nou decret anunțat de Guvernatorul statului american New Jersey, Phil Murphy.

Peste 15.000 de oameni au murit din cauza Covid-19 în New Jersey, statul fiind pe locul al doilea după New York în funcţie de numărul total de decese.

Democratul Murphy a declarat pentru MSNBC că obligativitatea de a purta mască în aer liber este esenţială pentru a controla răspândirea virusului.

”Nu există nicio îndoială că măştile schimbă jocul”, a spus guvernatorul, recunoscând că va fi dificil de pus în aplicare decretul, dar subliniind că statul trebuie să continue progresele făcute în lupta împotriva virusului.

“Am trecut prin iad în New Kersey. Am pierdut peste 13.000 de oameni, am scăzut numărul de cazuri. Numai putem trece prin acest iad”, a spus Murphy.

Obligativitatea de a purta mască facială în aer liber este una dintre cele mai restrictive măsuri referitoare la activităţile publice din Statele Unite. Multe state impun purtarea măştilor în spaţiile publice închise şi recomandă utilizarea acestora în aer liber.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz