2020-02-17 14:06

Putin a RĂBUFNIT: SUA ar putea lansa rachete din România

 |  23:27
Putin a RĂBUFNIT: SUA ar putea lansa rachete din România

Președintele Vladimir Putin a spus miercuri că Statele Unite se află în poziția de a desfășura o nouă rachetă de croazieră cu lansare terestră în România şi Polonia, un scenariu pe care îl consideră drept o ameninţare la care Moscova trebuie să reacţioneze, informează Reuters.

Pentagonul a declarat luni că a testat o rachetă de croazieră cu configuraţie convenţională care şi-a atins ţinta după mai mult de 500 km (310 mile) de zbor, primul test de acest tip de la încetarea tratatului istoric de dezarmare nucleară în această lună.

Putin, care a vorbit în timpul vizitei sale în Helsinki, a spus că Washintonul ar putea să folosească sistemele de lansare din România și Polonia pentru a lansa rachete și că Rusia va trebui să răspundă într-un mod corespunzător și de reciprocitate.

"Lansările acestei rachete pot fi efectuate de pe sistemele de (lansare) amplasate deja în România şi Polonia. Nu trebuie să schimbe decât software-ul. Şi nu cred că partenerii noştri americani vor informa nici măcar Uniunea Europeană în această privinţă. Aceasta implică noi ameninţări pentru noi la care trebuie să reacţionăm”, a spus Putin.

SUA s-au retras oficial pe 2 august din Tratatul pivind Forţele Nucleare Intermediare (INF), după ce au acuzat Rusia de încălcarea pactului, acuzaţie respinsă de Moscova.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-21Parerea ta...

HIHIHI! LANSATI SI VOI DIN MEH
21 Aug 2019

De ce nu? Zic unii ca de mult trebuia sa va faceti si voi ca zgandariti amerlocii din vecinatatea lor
HIHIHI!
22 Aug 2019

Mna... nu se printa totul, revin: Lansati si voi din Mehico, de hartie!
SăRăCIA TE OMOARă RO'&#
22 Aug 2019

Faci o analiza corecta și nu este nimic adevarat. Crezi ca Romanul nostru lăudăros din fire este calificat să țină ușa u unui veteran de război fie Rus sau American ?
TARU
22 Aug 2019

Tarule . Dale o boaba la Caracalla . Ne scapi de mafia din tara si urmasi legiuni 7 Romane din Siria si Leavant .
TARU
22 Aug 2019

Tarule . Dale o boaba la Caracalla . Ne scapi de mafia din tara si urmasi legiuni 7 Romane din Siria si Leavant . Eventual una Electronica ii lasa cu gura cascata si fluiera la stele . Ramin fara telefoane si televizoare . Dar si costuri enorme la reparatia electronici de la boabe
DACă ăSTA-I țAR,
04 Sep 2019

tu ești popă! Face și el parte din PLAN...face pe opozantul, dar îi marchează/cipează pe ruși LA GREU și tu îl faci țar! Bine că nu-l cheamă și Nicolae, că-l ridicai la rangul de Nicolae al II-lea :) El și cu papistul Kiril, geaba pupă moaște (le-a spurcat cu gura sa...) și face închinăciuni...știm noi CUI/ÎNAINTEA CUI la face!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine