2019-10-14 14:43

PUTIN, de față cu DODON: ”Prostituatele rusoaice sunt cele mai bune din lume!”

 |  00:29
PUTIN, de față cu DODON: ”Prostituatele rusoaice sunt cele mai bune din lume!”

Președintele rus Vladimir Putin a făcut marți o declarație cel puțin neașteptată. "Prostituatele din Rusia sunt cele mai bune din lume!", a spus liderul de la Kremlin, răspunzând la o întrebare referitoare la Donald Trump, în timpul conferinței de presă pe care susținut-o împreună cu preşedintele Moldovei, Igor Dodon, informează observator.tv.

Putin i-a luat apărarea lui Donald Trump în scandalul recent izbucnit în Statele Unite, privind suspiciunea că serviciile secrete rusești ar deține informații compromițătoare referitoare la președintele-ales. Un presupus raport al serviciilor americane spunea că, într-una din vizitele sale la Moscova, Trump s-ar fi întâlnit cu prostituate şi ar fi fost filat de serviciile secrete ruseşti.

"S-a spus că Trump a venit şi s-a dus imediat să se vadă cu prostituate rusoaice... În primul rând, această persoană e deja un om matur şi, în al doilea rând, e un om care de ani organizează concursuri de frumuseţe şi a stat de vorbă cu cele mai frumoase femei din lume!", a declarat Putin.

"Ştiţi, mi-e greu să-mi imaginez că s-a dus la hotel să se întâlnească cu... femei care sunt foarte liberale în privinţa responsabilităţii sociale, deşi, fără îndoială, ele sunt cele mai bune din lume! Dar am îndoieli că Trump ar fi făcut asta!", a spus liderul rus, amuzând audienţa, inclusiv pe președintele moldovean.

Putin a fost în schimb foarte critic la adresa celor care i-au adus aceste acuzaţii lui Donald Trump.

"Cei care ordonă să fie făcute aceste ştiri false, care sunt acum răspândite împotriva Preşedintelui ales al SUA, şi pe care le folosesc ca o unealtă politică, sunt mai răi decât prostituatele! Nu au nicio limită morală!", a exclamat Vladimir Putin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-18Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
18 Ian 2017

SE DUCE DRACULUI OMENIREA ...............ALTCEVA MA I BUN NU AU DE DISCUTAT.. ...........DESPRE CURVE.. ........ADICA SA INTELEG CA DE AIA ATI FOST ALESI. .........SA LAUDATI CURVE LE RUSOAICE.......ASTA E FISA POSTULUI?........... ............NASPA SA FII PRESEDINTE IN MOLDOVA.... ...TRE SA AI UN MINISTRU AL CURVELOR.............. .....SAU UN CONSILIER PRE ZIDENTIAL EXPERT IN CURVE ......SI IN STICLE DE VIN .......CRED CA AVETI NEVO IE DE BASESCU....LIPSESTE DIN PEISAJ.............M ARE EXPERT IN CURVE
Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray