2020-07-03 15:36

Putin, reacții dure după inaugurarea de la Deveselu

 |  16:15
Putin, reacții dure după inaugurarea de la Deveselu

La o zi de la inaugurarea scutului antirachetă, președintele Rusiei reacționează dur împotriva României și NATO. Putin afirmă cu subiect și predicat că nu crede în explicațiile oficialilor americani.

“Rusia își va ajusta bugetul militar pentru a neutraliza scutul antirachetă de la Deveselu. Rusia nu se va lăsa târâtă într-o nouă cursă a înarmării. Scutul antirachetă încalcă tratatele ruso-americane. “ a declarat Vladimir Putin, conform Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-13Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
13 Mai 2016

HA HA....A LUAT FOC PUTIN...DE EXEMPLU UITE O APLICATIE CARE-L VA DEZAVANTAJA....IN CAZUL UNUI NOU CONFLICT IN UCRAINA SCUTUL POATE SA DOBOARE EVENTUALE AVIOANE RUSESTI CARE ZBOARA LANGA ROMANIA...E FOARTE SIMPLU SA INCEPI UN RAZBOI...DOAR CA CINE-TI GARANTEAZA CUM SE VA TERMINA...TU DOBORI AVIOANE...EI SCUFUNDA VAPOARE...DUPA AIA DRACU MAI STIE CE MAI RAMANE IN PICIOARE...TOTUSI EU CRED CA NU SE VA INTAMPLA NIMIC...DOAR MULTA VORBARIE SI ZANGANIT DE ARME
TARULE
13 Mai 2016

hai bre Tarule la Deveselu si bea un zaibar si mincati praz cu masline , inpreuna cu Obama , pe teritoriu Oltenesc . Ai nostri se cearta precum chiori si Adormitul Cititor nu se injoseste sa vina in tigania Olteneasca cu nisip , pe covorul aurit din papura .
UN NATIONALIST ROMAN
14 Mai 2016

BA DAR PROSTI MAI SINTETI . TREC PUTIN PRIN MOLDOVA SAU PRIN SERBIA LA OAMENI MEI , O BOMBA CU NEUTRONI MICA . PE O RAZA DE 5 HILOMETRI , MOR SI SOARECI , FURNICILE . DUPA 5 MINUTE MA PLIMB PE ACOLO CU TROTINETA . SAU PRODUC O EXPLOZIE ELECTRONICA , IAR PE O RAZA DE 5 KILOMETRI , NU MAI AVETI UN RADIO SAU ALTERNATOR , DIODA , TRANZISTOR , CIRCUITE , TELEFOANE , SAU STATI RADIO . VA LAS IN MUTENIE PRECUM ACUM 200 ANI . NU MAI VORBESC DE STATI DE BRUIERE SI DISTRUGERE ELECTRONICA SAU OAMENI . ORCE ARMA ARE O CONTRA ARMA . RAZBOIUL ESTE O JOACA DE COPII DACA VREA ORCINE . MARILE PUTERI NU SE VOR BATE DEOCAMDATA INTRE EL AMIN.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz