2020-07-10 17:09

Putin şi Medvedev se antrenează la sala de fitness

 |  20:25
Putin şi Medvedev se antrenează la sala de fitness

O nouă înregistrare inedită cu Vladimir Putin face deliciul întregii lumi. Preşedintele rus, Vladimir Putin, apare într-o sală de fitness, alături de premierul Dmitri Medvedev.

Înregistrarea este făcută chiar în sala de fitness a reşedinţei lui Putin de la Soci, tocmai când popularitatea acestuia se află în scădere, notează Mediafax. Vladimir Putin este filmat în timp ce face exerciţii la mai multe aparate din sala de fitness, fiind urmărit de premierul Dmitri Medvedev.

După o sesiune intensă de sport, cei doi lideri ruşi au pregătit fripturi la grătar pentru micul dejun şi au băut câte o cană de ceai.

Putin a fost întotdeauna adeptul campaniilor de PR atent regizate, pentru a-şi promova imaginea de lider dur. În timpul unei vizite în Crimeea la jumătatea lunii august, el a fost filmat în timp ce se scufunda în Marea Neagră la bordul unui minisubmarin, pentru a explora epava unei nave. În alte campanii de imagine desfăşurate în ultimii ani, Vladimir Putin a împuşcat un tigru cu o armă cu tranchilizante, a pus o zgardă cu emiţător la gâtul unui urs polar sedat şi a călărit la bustul gol.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-01

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Cum a ajuns Putin pe fundul Mării Negre
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz