2020-08-05 02:51

Putin, surprins cu pisica în braţe

 |  20:09
Putin, surprins cu pisica în braţe

Într-o altă încercare de redobândire a popularităţii sale în scădere, Vladimir Putin apare în public cu o ...pisică în braţe.

La cateva zile dupa aparitia fotografiilor cu el si premierul Dmitri Medvedev la sala de sport si apoi relaxati, la un gratar, presedintele Rusiei s-a fotografiat cu o pisica in brate. Fotografia presedintelui rus cu o pisica tigrata in brate - care arata de parca ar vrea sa fuga - a fost publicata vineri pe site-ul Kremlinului, informeaza The Moscow Times.

Fotografia a fost realizata in timpul unei vizite in Hakasia (sudul Siberiei), unde liderul de la Kremlin a vizitat casele contruite pentru localnicii afectati de incendiile de padure grave care au lovit aceasta regiune in primavara.

Vladimir Putin este prezentat adesea ca un iubitor de animale, el aparand de-a lungul timpului fotografiat alaturi de caini, tigri sau un urs koala.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-04

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CARACATITA DIPLOMATIEI
04 Sep 2015

Tarule daca ai dat 1000 euro de caciula , a 100 000 Emigranti Arabi egal 100 000 000 euro . Adica cu 100 milioane euro i-a inbolnavit cu armele lor . Bumerangul a fost bun . Esti mai bun decit ei .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz