2020-02-18 17:20

Putin ţine azi discursul anual în faţa Parlamentului. Măsurile liderului de la Kremlin

 |  11:34
Putin ţine azi discursul anual în faţa Parlamentului. Măsurile liderului de la Kremlin

Preşedintele rus Vladimir Putin va susţine miercuri discursul anual adresat Parlamentului, în contextul în care economia se confruntă cu probleme şi persistă tensiunile cu Occidentul.

Se aşteaptă ca Vladimir Putin să ofere garanţii populaţiei, care timp de câţiva ani a îndurat greutăţi economice provocate de preţurile relativ scăzute la mărfurile ruseşti şi de sancţiunile reciproce cu puterile occidentale, inclusiv Uniunea Europeană (UE).

Discursul, care va fi adresat ambelor camere ale Adunării Federale (parlamentul), este programat să înceapă la amiază conform orei Moscovei (ora 11.00, ora României). Mai mult de 700 de jurnalişti au fost acreditaţi la eveniment, potrivit mass-media de stat din Federaţia Rusă.

În timpul discursului său de anul trecut, Putin a anunţat că industria militară rusă a dezvoltat armament nou, inclusiv o rachetă balistică intercontinentală despre care a spus că nu poate fi detectată de sistemele defensive străine.

Vladimir Putin, care în momentul intervenţiei sale din 2018 candida pentru un al patrulea mandat prezidenţial, a folosit o mare parte din cele două ore de discurs pentru a-şi susţine platforma din campania electorală privind asigurarea stabilităţii şi bunăstării naţiunii ruse. Putin a câştigat alegerile prezidenţiale de anul trecut cu 76% din voturi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine