2019-10-22 22:12

PUTIN vrea să medieze TENSIUNILE dintre SUA și Coreea de Nord

 |  14:13
PUTIN vrea să medieze TENSIUNILE dintre SUA și Coreea de Nord

Rusia este pregătită să devină mediator în discuţiile purtate de Coreea de Nord şi SUA cu privire la reducerea tensiunilor. Asta în cazul în care ambele state sunt de acord ca Moscova să-şi asume acest rol.

"Disponibilitatea Rusiei de a oferi o cale liberă de rezolvare a conflictului este evidentă", a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dimitri Peskov, citat de Mediafax.

Consiliul de Securitate ONU a aprobat, vineri, impunerea unor noi sancţiuni Coreei de Nord. Rezoluţia a fost adoptată în unanimitate de cei 15 membri ai Consiliului de Securitate al ONU, inclusiv de Rusia şi China, principalii parteneri economici ai Regimului de la Phenian.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-26Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Până şi Putin ne compătimeşte Au trecut aproape 30 de ani de la „aplicaţia” din decembrie 1989, iar cei care s-au perindat la conducerea ţării, indiferent de culoare politică, au fost nişte piloţi orbi, aşa cum spunea în 1937 Mircea Eliade despre conducătorii de la aceea vreme
10 Oct 2019 |

MAI VECHI...

NATO, revenirea la origini Conflictele militare care au apărut în ultima vreme precum ciupercile după ploaie par să fi luat NATO prin surprindere, reacţiile organizaţiei fiind de multe ori întârziate şi trădând o oarecare indecizie. Siria, Irak, Ucraina, şicanele dintre China şi vecinii săi din Asia sunt tot atâtea teste pentru cea mai puternică organizaţie a lumii. Iar toţi cei interesaţi privesc, analizează orice ezitare şi trag concluziile care se impun
25 Aug 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray