2020-08-09 20:33

REACŢIA lui Obama după atacul din Oregon: Aceste tragedii au devenit o rutină

 |  13:24
REACŢIA lui Obama după atacul din Oregon: Aceste tragedii au devenit o rutină

Preşedintele american Barack Obama a declarat, după atacul comis într-un campus universitar din Oregon, că astfel de acţiuni „devin într-un anumit fel o rutină”. Obama a afirmat totodată că „suntem singura ţară occidentală din lume în care se repetă acest tip de tragedie”, informează CNN, citat de b1.ro.

Aceste atacuri "devin într-un anumit fel o rutină. (...) Reportajele sunt de rutină, reacţia mea aici, la Casa Albă, devine rutină”, a precizat Barack Obama.

"Suntem singura ţară occidentală din lume în care se repetă acest tip de tragedie. (...) Nu ar trebui să fie atât de uşor ca cineva care vrea să omoare pe altcineva să facă acest lucru", a completat preşedintele american.

Barack Obama a atras atenția asupra faptului că este nevoie de mai puține arme în SUA, unde există "aproximativ câte o armă pentru fiecare bărbat, fiecare femeie şi fiecare copil".

"Avem un Congres care blochează în mod explicit simpla colectare de date despre armele de foc. Cum este posibil aşa ceva? Este o opţiune politică pe care ne-o exprimăm pentru a lăsa se întâmple acest tip de măcel în fiecare lună", a susţinut preşedintele Barack Obama.

Liderul de la Casa Albă este de părere că Congresul trebuie "să schimbe legile, să salveze vieţi şi să lase tinerii să poată să trăiască". 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-02

In legatura cu acest articol...

Natural born killer. Profilul asasinului din Oregon
Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
02 Oct 2015

ASA ESTE DLE OBAMA...NU E BINE SA DAI ARME LA PSYCHOPATS....TOCMAI DE AIA AM SI EU O INTREBARE....DE CE C-I-A A DAT PE MANA CLANURILOR TZYGANESTI DIN ROMANIA ARME HI-TECH CU ENERGIE DIRIJATA...PRODUSE DE COMPNIILE RAYTHEON SI NORTROP GRUMMAN......DUPA CARE AU FOST CLONATE IN ISRAEL....SI LE VOM CUMPARA DE LA TUTUNGERIE CA PE PACHETELE DE MARLBORO....TOATA MAFIA IMOBILIARA-BANCARA DIN ROMANIA ARE ASEMENEA ARME....MADE IN USA-ISRAEL....AU AJUNS SA ASASINEZE PE CINE VOR EI....POLITISTI...PROCURORI....DE EXEMPLU CEL CU CARICATURILE LUI ILIESCU....FLORIN TUDOSE...ASASINAT CU RADIATII IN INIMA...I-A EXPLODAT INIMA
BALACEALA EUROPENA
02 Oct 2015

Si sa vezi circ , debandada in Nemtalarie .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz