2019-12-06 05:42

Reacția lui Putin după acuzațiile de crimă ale britanicilor

 |  21:53
Reacția lui Putin după acuzațiile de crimă ale britanicilor

Ancheta britanică pe marginea morţii fostului agent KGB Aleksandr Litvinenko, anchetă care îl incriminează inclusiv pe preşedintele rus Vladimir Putin a stârnit râsul liderului din Rusia.

'În mod clar, putem încadra aceasta în categoria umor englezesc', a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, ironizând raportul Marii Britanii, bazat, în opinia sa, 'pe informaţii confidenţiale ale unor servicii secrete neidentificate'.

Concluziile raportului 'au fost realizate pe baza unor informaţii puţin convingătoare, cu folosirea din abundenţă a cuvintelor 'posibil' şi 'probabil'', a spus purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse.

'O asemenea terminologie nu este acceptabilă în practica justiţiei noastre şi nu este nici în practica justiţiei altor ţări', a continuat Peskov, potrivit căruia raportul 'mimează o anchetă'.

Peskov a declarat, de asemenea, că ancheta, care s-a derulat cu uşile închise la ordinul guvernului britanic, 'va otrăvi şi mai mult atmosfera' relaţiilor dintre Rusia şi Marea Britanie, exprimându-şi regretul că Londra a ales 'calea îngheţării nu doar a cooperării, ci şi a dialogului', scrie Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-21Parerea ta...

POZA DE 100
21 Ian 2016

de puncte! Îi stă bine când face cu ochiul și mijește a zâmbet provocator, șugubăț...altminteri, zici că-i Robocop! Revenind la subiect, chiar dacă ar fi implicat, n-o fi prost să spună, nu? Ce, bravii de pe la noi (acoperiți sau neacoperiți, în funcție sau debarcați) SPUN ce-au făcut ori fac?! NU! Și-atunci? Mascarada asta de fațadă (conflicte cu Marea Britanie, bla, bal...) sunt făcute cam ca la noi - se bălăcăresc la arătare (media, Tv...) ca să creeze (la proști) ideea de conflict, răzbel - rece sau fierbinte, cu toate armele!
șI-N SPATELE
21 Ian 2016

”teatrului de operațiuni” stau frămos împreună și răd, glumesc la un pahar de vin (radiat sau nu...) cu paranormali în spate, cu valiza cu nucleara agățată zdravăn de încheietura unora, în caz de CEVA imprevizibil și inadmisibil pentru una dintre părți.
RTHARIE
22 Ian 2016

Nu acuzi un şef de stat pentru posibile, probabile ,presupuse acuze!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray