2020-01-29 12:52

Recompensă de 5 milioane dolari pentru prinderea interlopului Joaquin Guzman

 |  14:48
Recompensă de 5 milioane dolari pentru prinderea interlopului Joaquin Guzman

Statele Unite oferă o recompensă în valoare de cinci milioane de dolari pentru prinderea lui Joaquin Guzman, liderul cartelului Sinaloa. Aceasta este principala organizaţie care trimite cocaină, heroină şi metamfetamine în SUA.

Joaquin Guzman a evadat la data de 22 iulie din Penitenciarul mexican Altiplano. Autoritățile din Mexic au anunțat că oferă o recompensă de 3,8 milioane de dolari pentru informații care să ajute la prinderea interlopului.

BBC News, citat de b1.ro, relatează că Şeful Administraţiei americane antidrog este de părere că Joaquin Guzman se află încă în Mexic. Chuck Rosenberg a precizat că autoritățile din SUA colaborează strâns cu cele mexicane pentru prinderea interlopului. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-07Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
07 Aug 2015

AU TERMINAT CU BINLADEN???ACUM INCEPE SERIALUL GUZMAN...CARE A FURAT O BARCA CU VASLE DE LA NASA SI SE PLIMBA PRIN STRATOSFERA....UN BUN MOTIV SA TRAGEM CU PRASTIA IN TOTI SATELITII DE COMUNICATII....POATE SE ASCUNDE GUZMAN ACOLO...FACEM UN CONCURS...CA LA PAINTBALL...CINE DARAMA MAI MULTI SATELITI IA UN PREMIU 3BERI URSUS SI O FRIPTURA...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine