2020-02-25 23:42

Recompensă uriaşă pentru uciderea Bashar al-Assad

 |  09:10
Recompensă uriaşă pentru uciderea Bashar al-Assad

Al Qaida e pregătită să plătească nu mai puţin de trei milioane de euro pentru uciderea lui Bashar al-Assad şi două milioane de euro celui care îl va ucide pe Hassan Nasrallah.

Abou Mohammed al-Joulani, liderul frontului  Al-Nosra, ramura siriană a Al Qaida, a făcut acest anunţ într-o înregistrare video, ce a fost difuzată la începutul acestei săptămâni, amintind de propunerile financiare atractive ale FBI, care recompensează de mult timp pe oricine permite 'neutralizarea' duşmanilor terorişti ai SUA.

„Cât timp va mai curge sângele musulmanilor pentru un om care iubeşte puterea sa? Cât timp musulmanii mai trebuie să aştepte ca să-şi recapete drepturile?”, se întreabă retoric şeful Al-Nosra, unul din principalele grupuri rebele siriene, în competiţie cu jihadiştii din Daech (acronimul arab pentru Statul Islamic) pentru controlul insurecţiei anti-Assad.

Joulani declară că va plăti trei milioane de euro chiar şi în cazul în care Assad va fi ucis de un membru al familiei sale şi că Al-Nosra îl va proteja pe acesta şi pe clanul său.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine