2020-04-06 22:04

Regina Elizabeth II, ședință DE URGENȚĂ cu Prințul Charles, Prințul William și Prințul Harry / Meghan va intra prin telefon!

 |  10:03
Regina Elizabeth II, ședință DE URGENȚĂ cu Prințul Charles, Prințul William și Prințul Harry / Meghan va intra prin telefon!

Regina Elizabeth II a convocat pentru luni o întâlnire de urgenţă, pe proprietatea Sandringham din Norfolk, pentru a discuta viitorul ducilor de Sussex, scrie The Guardian. La întâlnire vor participa prinţul de Wales, ducele de Cambridge şi ducele de Sussex. În prezent, regina se află în Norfolk, prinţul Charles, la Birkhall (Scoţia), prinţul William, la Palatul Kesington, iar prinţul Harry, în Windsor.

Aceasta va fi prima întâlnire la care vor participa cei patru după ce, miercuri, prinţul Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi soţia lui, Meghan Markle, au anunţat că renunţă la îndatoririle regale şi că vor trăi atât în Marea Britanie, cât şi în Canada. În plus, ei au spus că vor să fie independenţi din punct de vedere financiar. Anunţul a fost făcut pe contul de Instagram Sussex Royal şi pe site-ul Sussexroyal.com şi a luat prin suprindere familia regală.

Întâlnirea va fi prilej pentru discutarea propunerilor rezultate din consultările dintre oficialii de la Buckingham, Clarence House şi Kensington şi reprezentanţii guvernelor Marii Britanii şi Canadei privind viitoarele roluri ale lui Harry şi Meghan.

Aparent, Meghan Markle, care a plecat joi în Canada pentru a fi alături de fiul cuplului, Archie, va participa la discuţie prin telefon.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Daily Mail, 72% dintre respondenţi sunt de părere că prinţului Harry şi lui Meghan Markle ar trebui să le fie permis să plece în Canada şi doar 16% sunt de părere că regina ar trebui să le ceară să rămână, citeaza News.ro.

Din total, 76% dintre cei chestionaţi cred că, odată eliberaţi de îndatoriri, cei doi trebuie să renunţe la protecţia oferită de poliţia britanică.

colaj foto: thetimeshub.in


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine